Domů Prodané zboží prodejce Alexxi Nábytkové úchytky Knoflíky (5 cm základní)

Dřevěná úchytka na nábytek v designu knoflíku v barvě na přání.

Součástí úchytky je vnitřní ocelový závit (odolné vůči vyviklání) a upevňovací šroub. (Délka šroubu je odpovídající standardní tloušťce 1 nábytkové desky - do 2 cm. Na přání dodáme delší šroub pro dvojnásobnou tloušťku desky).

Nabízíme ve velikosti 8 a 5 cm (viz varianty zboží).  Pozn.: U 5 cm knoflíčků nejsou dírky průhledné, jsou zezadu překryty, jsou v barvě knoflíku.

Úchytka je ručně vyrobená ze dřeva a překližky, malovaná, přelakovaná (chráněno proti poškrábání, lze čistit vodou). Za standardní cenu nabízíme v těchto barevných odstínech. Odstíny mimo tento vzorník nabízíme za příplatek 30,- Kč.

Nabízíme dvojí technické provedení úchytky (viz varianty zboží):

a) Základní - dekorace (knoflík) je ke kolíčku přilepena kvalitním truhlářským lepidlem. Vhodné pro většinu skříní či šuplíků se standardní zátěží. Tloušťka dekorace (knoflíku) je 5 mm.

b) Nadstandardní - dekorace (knoflík) je ke kolíčku připevněna vruty. Vhodné pro velmi těžké či více namáhané šuplíky, případně lze takovéto úchytky zároveň používat i jako věšák. Tloušťka dekorace (knoflíku) je 10 mm.

Pozn. Pokud budete chtít mix základních a nadstandardních úchytek, lze pro sladění designu, vyrobit za příplatek základní variantu úchytek se silnější dekorací, tedy 10 mm. Kontaktujte nás, prosím, vnitřní poštou.

Cena je za 1 ks. 

K vytvoření představy o tom, jak budou naše dekorace a doplňky vypadat ve vašem interiéru, Vám nabízíme službu vizualizace

vizu úchytky bubliny úchytky bubliny vizu

Prohlédněte si i další výrobky z designové řady Knoflíky.

 

věšák knoflíky

Barvy:
Styl:
starobylý
,
hravý, veselý
Druh:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.11.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Alexxi
Katalogové č.: 6568418
Vloženo: 16.7.2015
Menu
--