Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky Na míru Ťapáčky s návleky Velikost 11 - 12 cm

Prosíme všechny tvořivce, které náš kousek zaujal, aby náš střih nekopírovali a vymysleli něco svého, děkujeme.

Už začalo Vaše děťátko chodit? Je právě zima a většinu času tráví v kočárku? Po několika minutové procházce si pobyt v kočárku rozmyslí a dere se ven hlava nehlava? Naše děti jsou již od narození osobnosti, které dávají svůj názor často znát a jak jinak než velkým zvukovým doprovodem.
Jaké botičky jsou pro takové divoké dítko ideální? Také si nedovede představit na tak malou nožičku navléct pevné ohromné boty, ve kterých mu bude v kočárku nepohodlně?

Všechny tyto otázky jsme vyřešili za Vás a vytvořili ťapky, ve kterých bude Vašemu malému hezky, teplo a příjemně. Díky kožené špičce a podrážce, vnitřnímu vyteplenému fleecu může i na pár kroků kolem kočárku vyběhnout a potom se zase spokojeně vrátit do pohodlné polohy do fusaku a sledovat svět kolem sebe.
Pro jednodušší vyřízení objednávky napište do zprávy objednávky:
. délku nožičky bez nadměrku,  
. motiv, který jste si vybrali,
. barvu kůže, 
. zda si přejete vnitřní látku fleece či nikoliv,
. délku návleku měřeno - délka od kotníku pod koleno, obvod lýtka pod kolenem (měřte tak, jak si přejete návleky nosit, pod oblečením nebo na oblečení - potom měřte obvod i s oblečením),
. zda chcete návleky jednobarevné nebo ve stejném motivu jako budou ťapky. 

Návleky jsou šité ze samotné softshellové látky - nepodšité fleecem, na gumičku kolem lýtka a s úpletovým nasazením kolem patičky jako bývají legíny na jógu. 

Barvy:
Velikost:
univerzální
Určení:
unisex
prodejní cena
750 Kč
Prodáno 7.10.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 11346074
Vloženo: 27.3.2020
Menu
--