Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky Na míru Softshellové velryby Velikost 15-16 cm

Ťapáčky šité na míru - termín odeslání je uvedený na prodejním profilu. 

Jak objednat správnou velikost?

Správná volba velikosti poskytne Vašemu dítěti příjemný pocit z nošení našich Ťapáčků a proto věnujte měření dostatečnou pozornost. Nožičky měřte dle následujícího fotonávodu https://www.fler.cz/taptapky#jak-zmerit-nozicku . 
Do objednávky uvedtě délku včetně 1,5 cm nadměrku, šířku a obvod nártu bez nadměrku. 

Uvnitř se nachází 100% bavlna pohlcující pot. Výhodou tohoto přírodního materiálu je dobrá snášenlivost již u nejmenších dětí. Díky tomu jsou ťapáčky vzdušné a lehounké. 

Podrážka je z pogumovaného protiskluzu jehož vlastností je neklouzavost a voděodolnost. Uvnitř se nachází látka udržující teplo nožiček od země. 

Takový model užijete nejenom na doma, ale také si zaslouží být společníkem nožek Vašeho dítěte na návštěvě u prarodičů či přátel a na zpívání s dětmi v nich uděláte parádu. 

Díky špičce, která kopíruje tvar dětského chodidla máte jistotu v přirozeném vývoji chodidla Vašeho dítěte. 

Co jste možná nevěděli

Ťapáčky můžete regulovat kolem kotníku na gumičku na uzlík, tudíž můžete během nošení ťapáčky přizpůsobovat Vašim potřebám.

Jednoduchým pomocníkem pro nandávání jsou etiketky, které jsou ze strany té nohy, na kterou patří (etiketa vlevo patří na levou nožku).

 

PÉČE O ŤAPÁČKY
Ťapáčky perte na ruční praní na maximální teplotu 40 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, Ťapáčky můžete přežehlit.

Pro vice informaci o ŤapŤapkach navstivte nas profil.

Velikost:
univerzální
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
prodejní cena
560 Kč
Prodáno 2.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 11753542
Vloženo: 14.9.2020
Menu
--