Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky Na míru Balerínky Rozkvetlá Velikosti 19-20 cm

UŠITÍ NA MÍRU, DOBA DODÁNÍ dle informací na prodejním profilu. 

Pokud stále váháte, zda jsou Ťapťapky vhodnou volbou pro nožky Vašeho dítěte, přečtěte si tento zajímavý článek https://www.fler.cz/taptapky 

Ideální kousek pro teplejší dny a pro parádivé holčičky, které si nic jiného než šatičky u skříně nevyberou. 

Balerínky jsou ušité z 100% designové americké bavlny. Díky pružné gumičce přes nárt dobře drží na nožce. Vnitřní bavlna přináší chodidlu komfort na bosou nožku. Nová pěnová stélka zpříjemňuje chůzi dětí, snižuje nárazy při chůzi. Protiskluzová podrážka podporuje stabilitu a rovnováhu na různých površích. Pevná špička zabraňuje prodření nejvíce namáhaného místa ťapáčků. 

PRO KOHO JSOU ŤapŤapky DELANE?
ŤapŤapky jsou šité látkové bačkůrky určené pro naše nejmenší. Pro děti je nejlepší chůze bez obuvi, kdy dokáží zkoumat povrch po kterém chodí, vnímají nerovnosti a aktivně zapojují chodidla. Jelikož v našich moderních domácnostech převládají chladné povrchy jako je dlažba a dřevěné parkety, je nutné zajistit dítěti teplé nožky. Jak tedy dítěti poskytnout ten nejlepší kompromis, mít nožičky v teple a zároveň mu vytvořit ty nejlepší podmínky pro neustále se vyvíjející nožicku? Tento kompromis Vám nabízíme v podobě lehkých látkových ŤapŤapek.

PÉČE O ŤAPÁČKY
Ťapáčky perte na ruční praní na maximální teplotu 40 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, Ťapáčky můžete přežehlit.

Pro vice informaci o ŤapŤapkach navstivte nas profil.

Barvy:
Velikost:
univerzální
Určení:
dívky
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
590 Kč
Prodáno 10.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 11469089
Vloženo: 5.5.2020
Menu
--