Domů Prodané zboží prodejce Caltha Mýdlové levandulové hobliny (100 g)

Mýdlové levandulové hobliny jsou určeny pro mýdlovou relaxační koupel. Balíček obsahuje mýdlové hobliny z ručně vyráběného mýdla a esenciální olej levandule. Zklidňující účinky levandule příjemně působí na kůži a zároveň ji chrání před bakteriemi. Levandule je také vhodná pro suchou, citlivou a zanícenou pleť.

Návod: Do horké vody dejte 2 - 3 lžíce hoblin a můžete si užít příjemnou koupel.

Nově používáme k výrobě pouze certifikovaný palmový olej, který je získáván z nově vysazovaných palmových plantáží. Výroba tohoto palmového tuku neničí naši přírodu.

Ručně vyráběné mýdlo je tvořeno z přírodních zdrojů a neobsahuje žádné konzervanty ani jiné škodlivé látky. Mýdlo obsahuje pouze rostlinné oleje z kvalitních zdrojů, které mají příznivé účinky na pokožku. Kokosový olej chrání organismus před nepříznivými vlivy počasí a udržuje pokožku pevnou a hladkou, olivový olej k tomu dodává vláčnost a hebkost.

Hydratační účinky mýdla jsou zabezpečovány díky přirozené součásti mýdla glycerínu a i díky přidávanému včelímu vosku. Ten působí proti akné a jeho drobné tukové částečky účinně poutají vodu a působí jako ochranný mikrofilm.

Hmotnost: 100 g

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.3.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Caltha
Katalogové č.: 5602144
Vloženo: 3.10.2014
Menu
--