Domů Prodané zboží prodejce mastičky a mýdla Mýdlo se sojovým peelingem a medem

Složení: glycerin, bambucké máslo, sojový peeling, dove, olivový olej, med

Hmotnost:80gr

Bambucké máslo - je rozemletý plod Ořešáku (Shea). Chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Má také protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí. Je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny A, D, E a F. Vitamín E  je nejdůležitější antioxidant v těle. Chrání buňky před oxidačním stresem a účinky volných radikálů, pomáhá zpomalovat stárnutí. Pro svou vynikající snášenlivost a příznivý vliv na pokožku je bambucké máslo vhodnou součásti kosmetických krémů na citlivou pleť.

Olivový olej:Složení mastných kyselin je velmi podobné lidskému mazu a proto je velmi vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Díky svým vlastnostem dokáže proniknout do hloubky pokožky a vázat na sebe vlhkost což vypíná pleť a chrání ji před tvorbou vrásek. V olivovém oleji je obsažen vitamín E, který podporuje elasticitu pokožky a zvyšuje její odolnost. Olivový olej působí protizánětlivě a hojivě a proto ho lze doporučit pro citlivou pleť a dokonce je vhodný i k péči o velmi jemnou pokožku dětí a batolat.

Sójový peeling - odstraňuje nečistoty a odumřelé buňky. Zanechává pleť jasnou a zářivou.

Především dokáže na povrchu kůže vytvořit jakýsi ochranný film, který ji chrání před nepříznivými vlivy počasí. Zároveň pokožku hydratuje a působí proti předčasnému stárnutí. Umí vás také zbavit nepříjemných pigmentových skvrn a sjednotit barvu obličeje.

Díky svým antibiotickým účinkům je med už po několik tisíciletí uznávaným lékem i při vnějším použití. Používá se na špatně se hojící poranění kůže, na léčení různých vředových onemocnění kůže, urychluje hojení popálenin a omrzlin, proleženin, rychle regeneruje například suché rty a pokožku celého těla.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mastičky a mýdla
Katalogové č.: 6231073
Vloženo: 13.4.2015
Menu
--