Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Minulost...(amonit, yooperlit - svítí pod UV)

Autorský šperk s luxusním amonitem a kuličkami vzácného yooperlitu, který pod UV světlem svítí...

Velikost amonitu je 3,8 x 3,2cm. Barva je hnědá s nádherými duhovými odlesky v odstínu ohně. Lokalita - Majunga Madagaskar. Kuličky yooperlitu mají šedou barvu, pod UV světlem září části kamene oranžovou až růžovooranžovou barvou - viz poslední dvě fotky. Zdobeno cínovaným drátem a kuličkami cínu. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Celková velikost šperku je 4,8 x 4,4cm. Zavěšeno na černé kůži, délka 45cm. Váha šperku je 28 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

šperk je neoakovatelný originál s raritními kameny.

Fosílie jsou pozůstatky pravěkých tvorů a rostlin, zahynulých před milióny let. Za dlouhá období se přeměnily v kámen. Jelikož kdysi byly živé, jsou úzce spjaty s pátým elementem Akášou. V mystice fosílie přestavují věčnost, čas a vývoj. Jsou důkazem toho, že nic v přírodě není ztraceno, vše má svůj účel. Používání fosílií k rituálním účelům sahá hluboko do minulosti. Šamani používali fosílie k zesílení energie. Obecně můžeme fosílie používat zejména k ochranným účelům a vyvolání vzpomínek.

Amonité jsou zkamenělí mořští živočichové spirálovitého tvaru. Jejich zkameněliny se vyskytují v bohaté škále barev, které vyniknou zejména po leštění a broušení. Je jich známo více než 500 druhů. První jedinci se vyvíjí před 410 mil. let. Vymírají ke konci "křídy" (před 66 mil. let). Většinou dosahovali velikosti několika centimetrů až desítek centimetrů, jsou ale známy i nálezy o velikosti více, než 2metry. Největší nalezený exemplář měřil 2,3m!

Yooperlit se skládá z fluorescenčního sodalitu bohatého na syenit, který se nachází v oblasti Lake Superior, Michigan USA.  Tyto kameny jsou při regulovaném světle šedé, ale pod UV světlem září oranžově až růžově.  Duchovně je Yooperlite kamenem pravdy, který vám umožňuje rozpoznat a vyjádřit své skutečné pocity, uvolňuje hněv a negativní myšlenky, pomáhá bojovat proti strachům a fobiím, vytváří jasnou a vnímavou mysl, pomáhá vám najít svůj střed a vnitřní klid, stimuluje sebedůvěru.

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
cín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.7.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14728243
Vloženo: 25.6.2024
Menu
--