Domů Prodané zboží prodejce ŤapŤapky Minimalistické softshellky Velikosti 15 a 16 cm

Ťapáčky šité na míru - termín odeslání je uvedený na prodejním profilu. 

Trvalo nám hodně dlouho, než se nám podařilo pořídit látku podle našeho gusta - jednoduše klučičí. 

Tento český softshell jsme použili na ťapky vhodné do interiéru. Nový střih umožňuje jednoduché nazouvání a je vhodný pro nožky s vyšším nártem. 

Materiál softshell znáte asi nejčastěji z dětského oblečení. Jeho vhodnost do sychravého počasí je známá stejně tak jako odolnost tohoto pevného lehkého materiálu. Z toho důvodu jsme si ho vybrali jako ten nejvhodnější materiál pro ťapáčky.
Jelikož je softshell na vnější vrstvě ťapáčků, nepotí se dětem nožička více než v běžných bavlněných ťapáčcích, důležitým faktem je, že vnitřní látka je ze 100% bavlny, která pohlcuje pot a velmi příjemná na pokožce. 
Softshell doporučujeme na domácí bačkůrky či do školky a na ven. Materiál je pevný, méně náchylný k oděru a je stálobarevný (po několika vyprání vypadá stále stejně).

Jako podrážka je pevný pogumovaný protiskluz, který je vhodná na všechny typy povrchů - lino, dlažba, koberec, aj.

Ťapáčky kopírují tvar chodidla, prstíků, jsou ohebné a tím podporují přirozený vývoj chodidla. 

PRO KOHO JSOU ŤapŤapky DELANE?
ŤapŤapky jsou šité látkové bačkůrky určené pro naše nejmenší. Pro děti je nejlepší chůze bez obuvi, kdy dokáží zkoumat povrch po kterém chodí, vnímají nerovnosti a aktivně zapojují chodidla. Jelikož v našich moderních domácnostech převládají chladné povrchy jako je dlažba a dřevěné parkety, je nutné zajistit dítěti teplé nožky. Jak tedy dítěti poskytnout ten nejlepší kompromis, mít nožičky v teple a zároveň mu vytvořit ty nejlepší podmínky pro neustále se vyvíjející nožicku? Tento kompromis Vám nabízíme v podobě lehkých látkových ŤapŤapek.

PÉČE O ŤAPÁČKY
Ťapáčky perte na ruční praní na maximální teplotu 40 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte

Pro vice informaci o ŤapŤapkach navstivte nas profil.

Barvy:
Velikost:
univerzální
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
555 Kč
Prodáno 29.9.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ŤapŤapky
Katalogové č.: 11184807
Vloženo: 21.1.2020
Menu
--