Domů Prodané zboží prodejce Tvořivý ráj Minerály, korálek, jaspis cherry, průměr 6 mm

Průměr 6 mm.

Cena za 1 ks

Barva:"špinavá" růžová

Každý kus je originál. Může se lišit velikostí, tvarem i zabarvením. Foto je pouze ilustrační. Rekonstuovaný minerál.

Minerálový korálek je možno použít při výrobě náhrdelníků, náramků, náušnic nebo jako dekorace.

Účinky minerálu:

Uzemňuje energii a napravuje nepříznivou situaci. Je to ideální „korálek nářků“, dokáže uklidnit rozbouřené city (stačí si s ním pohrávat v ruce). Vynáší na světlo problémy ještě dřív, než se příliš rozrostou.

Podněcuje činnost základní čakry, čistí a stabilizuje auru a posiluje hranice osobnosti. Tento kámen přináší zdraví a sílu.

ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI JASPISU: nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid. Odstraňuje z prostředí elektromagnetické znečištění včetně radiace. přináší odhodlání k naplnění všech záměrů. Nabízí pomoc během konfliktů. Zvyšuje organizační schopnosti. Povzbuzuje představivost a proměnu myšlenek v činy.

JASPIS V HOROSKOPECH: VÁHY, BERAN, PANNA, VODNÁŘ a RYBY.

ČAKRY A AURA: Uvádí do rovnováhy čakry a auru. Každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Červený a brekciový jaspis jsou kameny základní čakry. Kámen také pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii.

LÉČEBNÉ VYUŽITÍ: Podporuje oběhový systém, trávení a funkci pohlavních orgánů. Udržuje rovnováhu minerálních látek v těle. Zvlášť dobře účinkuje jako drahokamový elixír. Zdroj: romana-art.cz

Barvy:
Barevná úprava:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.2.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivý ráj
Katalogové č.: 9670747
Vloženo: 26.6.2018
Menu
--