Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek z lávy + tyrkysu + pyritu
  • náramek z tyrkysu + pyritu
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,7 cm
  • délka 17,6 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku  - 8 mm, 
  • navlečen na pružence 0,8 mm
  • přívěsek - chirurg.ocel

Tyrkys

Léčebné užití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém. Vhodný pro detoxikaci a proti zánětům. Reguluje kyselost v organizmu a působí pozitivně na žaludek. Posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu
Užití: ochrana, láska, přátelství, odvaha, peníze, štěstí, léčení 
Vlastnosti: Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů, dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství. 

Pyrit

Léčebné užití: posiluje trávicí trakt a odstraňuje nespavost způsobenou špatným trávením, neutralizuje toxiny v těle, napravuje poškození DNA, působí na respirační a oběhový systém, a také na kosti. Zvyšuje okysličení krve, potlačuje astma a bronchitidu. Zlepšuje paměť. Odstraňuje únavu.
Vlastnosti: Ideální kámen pro léčení s rychlým účinkem. Chrání na všech úrovních, zejména proti infekčním chorobám, úrazům a jiným nebezpečím. Učí diplomatickému jednání, zvyšuje příliv nových myšlenek, pomáhá při plánování, harmonizuje citovou nerovnováhu. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá lidem v podřízeném postavení uvědomit si vlastní cenu. Ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii. Dodává tělu energii a také všemu kolem sebe. Vhodný při duševní práci. 
Užití: ochrana, peníze, štěstí, věštění 

Lávový kámen je odjakživa používán coby silný ochranný amulet, který z vás sejme břímě depresí, nechuti do života, letargie, únavy, nemocí, apod. Kámen však ve skutečnosti nic nesnímá, on ve vás rozproudí informace uložené ve vaší krvi, informace uložené ve vaší buněčné paměti. Vzniklé teplo života už pak jen udržuje. Díky obnově a podpoře proudu životní síly se zlepší vaše nálada, zdraví a vitalita, budete cítit svou vlastní sílu a budete cítit silné spojení se Zemí. Tím pádem si na vás nějaké špatné nálady, chmury a nechuť do života nepřijdou, nebudou mít zkrátka šanci. Je to jednoduché.

 

Barvy:
Styl:
městský
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
tyrkys
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10022004
Vloženo: 1.11.2018
Menu
--