Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek z jaspisu+hemimorfitu + hematitu
  • náramek ze síťovaného jaspisu + hemimorfitu + hematitu
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,5 cm
  • délka náramku - 17,5 cm /pokud potřebujete jinou délku, napište to prosím do poznámky k objednávce/
  • průměr korálku - 6 mm,
  • navlečen na pružence - 0,8 mm

 Hemimorfit je kamenem empatie,

je to kámen osobního vzestupu, má silné ochranné, léčivé a očistné vlastnosti.  Hemimorfit je skvělým kamenem pro ty, kteří potřebují potlačit své přebujelé ego a sobectví. Místo něj nás učí komunikovat a jednat se soucitem a empatií. Pomáhá nám tím dosáhnout nově naplněného sebevědomí a sebeúcty. Hemimorfit obecně přináší štěstí a pomáhá nám žít šťastnější život. Je báječným kamenem pro meditace  Podporuje nás v úsilí pro dosažení a udržení si zdravého životní styly, což může vést k velmi pozitivní vývoji naší osobnosti a našeho života.

Hemimorfit je kamenem, který v okamžiku, kdy jej uchopíte, ihned aktivuje svou energii. Čím častěji jej budete používat, tím silnější bude jeho energie a blahodárné působení. Stimuluje: komunikaci, hrdost a sebeúctu, duchovní růst, osobnostní proměnu, štěstí, soucit a empatické jednání, léčbu emocí, odpuštění

Jaspis

Užití: štěstí, krása, ochrana, zdraví, léčení,
Vlastnosti: energie, planety a elementy se různí podle barev.
Je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.
Léčebné využití: dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.

Náramek z hemimorfitu zde

Barvy:
Styl:
městský
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
jaspis
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9853073
Vloženo: 6.9.2018
Menu
--