Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / přírodní larimar /
  • Stahovací náramek z oceli + mince přírodního larimaru

    Velikost náramnku je variabilní, délku lze nastavit posunutím kroužku se silikonovým stoperem

  •  průměr korálku - 10 mm,

  • Larimar

    také zvaný jako „kámen delfínů“ patří mezi nejvzácnější polodrahokamy na celém světě. Tento fakt je dán tím, že na světě existuje jediné naleziště této unikátní modré odrůdy pektolitu, kterou larimar je. Larimar se těží pouze v Karibiku v Dominikánské republice. I proto je cena za ty nejkvalitnější kameny larimaru velmi vysoká.

    Krásná barva larimaru se až zázračně podobá barvě modrého moře a zelených stínů ve vodách lagun Karibiku. Na těchto nádherných kamenech jsou zajímavé vzory modré, bílé a modré-zelené barvy, stejně jako bílé žíhání přes modré plochy larimaru. Některé kameny larimaru mohou mít také inkluze šedavě černé nebo červenohnědé barvy, což je způsobeno přítomností hematitu v kameni. 

    Nadpozemský larimar vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Funguje jako průvodce duše po pravé cestě životem. Jedná se o vynikající kámen pro všechny, kdo hledají zpřízněnou duši. Pomáhá při převzetí kontroly nad vlastním životem, užitečný je při odstraňování strachu. Na mentální úrovni zajišťuje larimar klidné, jasné a kontruktivní uvažování. Do citového života vnáší klid a vyrovnanost. Funguje jako prostředek proti citovým extrémům

  • Náramek je zabalen do dárkového sáčku, popis účinků kamenů přikládám

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.6.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 12530857
Vloženo: 30.5.2021
Menu
--