Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek onyx + tygří oko + pyrit
  • náramek z onyxu,tygřího oka a pyritu 
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,5 mm
  • délka 17,4 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku onyxu- 6 mm, tyřího oka - 8 mm, pyritu - 4 mm
  • navlečen na pružence

Onyx je kamenem, který dodává sílu v potřebných, obtížných a silně stresových situacích. Zajišťuje kontakt s vyššími průvodci a tak nás může posouvat v toku času. Třeba právě prostřednictvím snů nebo při meditacích. Nic z něj nátlakem ani úpěnlivými ufňukanými přáními nevymámíte. Poskytne Vám právě tolik, kolik je pro vás potřeba.Onyx je mlčenlivý kámen, jenž vám poslouží jako nejdůvěrnější rádce. Říká se, že v sobě udržuje vzpomínky na všechno co ten, kdo jej nosí, prožil. Lze jej použít v psychometrii, aby v sobě ukrytý příběh vyprávěl tomu, kdo dokáže vnímat jeho vibrace

Tygří oko

Kámen vyrovnává činnost obou mozkových hemisfér. Pomáhá sbírat roztroušené informace a vytvářet z nich jeden komplexní celek. Usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů, zejména těch, které jsou vyvolané pýchou a tvrdohlavostí.

Pomáhá řešit problémy spojené s neschopností uznat vlastní cenu, přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti, současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám.

Kámen udržuje rovnováhu mezi energiemi jin a jang, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.

 TYGŘÍ OKO A ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU:Je to skvělý harmonizující   kámen pro BLÍŽENCE

Pyrit

Vlastnosti: Železný pyrit představuje vynikající energetický štít. Blokuje negativní energii a znečištění na všech úrovních včetně infekčních nemocí. 

Železný pyrit je výrazně pozitivní kámen. Pomáhá překonávat netečnost a citovou nerovnováhu. Dovoluje postupně zkoumat různé možnosti a schopnosti, zvyšuje příliv nových myšlenek

Náramek onyx + tygří oko + pyrit zde

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
onyx
,
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9800430
Vloženo: 18.8.2018
Menu
--