Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek /morganit + rodochrozit/ "láska"

         náramek z morganitu a rodochrozitu

  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,5 mm
  • délka 17,2 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky
  • přívěsek z chirurg.oceli
  • průměr korálku - 6 mm
  • navlečen na pružence 0,8 mm
Morganit

Morganit, nebo-li růžový smaragd, též kámen božské lásky. Název „růžový smaragd“ vychází pravděpodobně z faktu, že oba minerály jsou svým chemickým složením odrůdou berylu. Jedná se o vzácný polodrahokam, který se nachází pouze v Thajsku, Brazílii, na Madagaskaru, v Africe a ve Spojených státech amerických. Poprvé byl objeven v Kalifornii a vytěžený kámen byl prodán sběrateli J. P. Morganovi, podle něhož byl pojmenován. Jeho barva je růžová, od krásně průhledných kamenů až po neprůhledné, přes stříbřitě růžovou, broskvovou až po světle modrou či fialovou a je způsobena inkluzemi manganu. 

Morganit je osobním kamenem lidí narozených ve znamení Váhy.

Ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

Rodochrozit 

Rodochrozit dodává energii, uklidňuje tělo a emoce. Zbavuje stresu, má dynamické a pozitivní sklony. Přináší lásku a soucit. Léčí následky sexuálního zneužití, pomáhá srdci smířit se s odmítáním a bolestí. Vytahuje na povrch pravdu a učí, jak jí porozumět. Zahání depresi, zlepšuje duševní i rozumové schopnosti, učí uvědomění si vlastní ceny a vnáší světlo do našeho života.  

Léčebné užití: pomáhá při migrénách, respiračních onemocněních a astmatu, zlepšuje zrak a srdeční rytmus, čistí ledviny a oběhový systém, působí na pokožku, uvádí do normálu krevní tlak, rozšiřuje cévy, ulevuje migrénám a dodává sílu pohlavním orgánům.  

Zabaleno do celofánového sáčku s popisem vlastností kamenů

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.2.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10231580
Vloženo: 16.1.2019
Menu
--