Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / labradorit + howlit/

          Náramek z howlitu + labradoritu a hematitu

  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,5 cm
  • délka náramku - 17,6 cm / na přání možné upravit, napište, prosím, do poznámky požadovanou délku
  • průměr korálků - 8 mm,
  • navlečen na pružence - 0,8 mm

 Howlit bílý/Magnezit

Léčebné využití: pomáhá ukládat vápník v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, prevence proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.
Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení
Vlastnosti: 
Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Labradorit

Vlastnosti: pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.
Léčebné využití: léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.

Popis účinků kamene přiložen 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
labradorit
,
hematit
,
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.2.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10240131
Vloženo: 19.1.2019
Menu
--