Domů Prodané zboží prodejce Studio Žába Měsíční plánovací kalendář II. mírně zdobený
Plánovací kalendář mírně zdobený digitálním scrapbookem a vašimi fotografiemi. Dle přání vložím 3, 4 nebo 5 sloupečků. Každý člen domácnosti může mít svojí kolonku, do které budete zapisovat plán na jednotlivý den. Vznikne tak originální výzdoba vašich domácností, která splní i velice praktickou funkci.
K tomuto typu kalendáře stačí, když mi zašlete 13 vhodných fotografií. Nejideálnější by bylo 12 fotografií na šířku a 1x fotografie na výšku (úvodní strana). Můžete je očíslovat či označit názvy jednotlivých měsíců. Fotografie by měly být dostatečné kvalitní. Zasílejte je nejlépe přes www.uschovna.cz, případně mailem v nezmenšené podobě.
Výsledkem je 13ti stránkový kalendář v digitální podobě ve formátu JPEG. Rozlišení 300dpi, vhodný pro tisk nástěnných kalendářů A3 nebo A4.
Cena zahrnuje výrobu digitální verze kalendáře včetně základních úprav fotografií.  Výroba tohoto kalendáře zaručuje individuální přístup ke každé fotografii a individuální doupravení každé stránky do co nejuspokojivějšího výsledku.
Po dohodě mohu zajistit i tisk na formát A4 nebo A3

Budu se těšit na vaše objednávky.

Na výrobu šablon byly použity zakoupené materiály designerské dílny Palvinka design a dalších zahraničních autorů.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Motiv:
jiné
prodejní cena
160 Kč
Prodáno 16.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Studio Žába
Katalogové č.: 5682580
Vloženo: 4.11.2014
Menu
--