Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku Měsíčkový květ- v kompostovatelné folii

Olivové mýdlo Měsíčkový květ obsahuje vysoce kvalitní extra panenský olivový olej, který je známý svými hydratačními účinky. Mýdlo je obohaceno o sušený měsíček lékařský, který v sobě skrývá spoustu čisté přírodní energie. Vše je jemně parfémováno esenciálním olejem s tropickou vůní lemongrass a limetky.

BALENO VE ZCELA KOMPOSTOVATELNÉ FOLII. VIZ. ČLÁNEK ZDE:https://www.fler.cz/blog/novinka-zcela-kompostovatelne-obaly-mydel-a-sumivych-koupeli-low-waste-45266

Esenciální oleje z lemongrass osvěžuje, pročišťuje a pomáhá při koncentraci.

Esenciální olej Limetka pozvedává ducha, má protivirové, antiseptické a antibakteriální účinky, pomáhá při nervovém napětí, osvěžuje, projasňuje myšlení a posiluje koncentraci.

Mýdlo je vyráběné metodou za studena a doba zrání na dřevěných roštech je 5 týdnů. Je ručně krájené, prosím tedy o toleranci v drobných hmotnostních odchylkách.

Obsah: 95 g +- 5%

Složení INCI: Sodium Olivate (olivový olej), Aqua (voda), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Palmate (palmový olej), Glycerin (vzniklý při procesu zmýdelnění), Olea Europaea Fruit Oil (extra virgin olivový olej), Calendula Officinalis Flower (květ měsíčku lékařského), Cymbopogon Schoenanthus Oil (esenciální olej lemongrass), Citrus Aurantifolia Oil (esenciální olej limetka)

Používáme RSPO palmový tuk z kontrolovaného ekologického zemědělství. Olejové palmy, ze kterých pochází tento tuk, rostou na plantáži, která nevznikla vykácením tropického pralesa.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Menu
--