Domů Prodané zboží prodejce Caltha Medové s domácím medem a ovesnými vločkami

Certifikované medové mýdlo s ovesnými vločkami má díky velkému množství domácího medu úžasné hydratační a protizánětlivé účinky a je vhodné pro všechny typy pleti. Med pochází z rodinné včelí farmy a je několik let za sebou oceňován zlatou medailí za kvalitu.

Výživnou a cennou složkou mýdla je domácí med, který představuje jednu z nejsilnějších přírodních hydratačních látek. Navíc má čistící, antibakteriální a vyživující účinky. Výrazný podíl medu v tomto mýdle napomáhá rychlejšímu hojení ran, čistí aknózní pleť a má protizánětlivé účinky. Látky obsažené v medu pomáhají chránit pleť před účinkem škodlivých volných radikálů. Ovesné vločky působí v mýdle jako přirozený peeling.

Ručně vyráběné mýdlo je tvořeno z přírodních zdrojů a neobsahuje žádné konzervanty ani jiné škodlivé látky. Mýdlo obsahuje pouze rostlinné oleje z kvalitních zdrojů, které mají příznivé účinky na pokožku. Kokosový olej chrání organismus před nepříznivými vlivy počasí a udržuje pokožku pevnou a hladkou, olivový olej k tomu dodává vláčnost a hebkost.

Hydratační účinky mýdla jsou zabezpečovány díky přirozené součásti mýdla glycerínu a i díky přidávanému včelímu vosku. Ten působí proti akné a jeho drobné tukové částečky účinně poutají vodu a působí jako ochranný mikrofilm.

Hmotnost: 100 g (+-5g)

Složení: kokosový olej, olivový olej, med, včelí vosk, kakaové máslo, esenciální olej vanilka a skořice, ovesné vločky

Barvy:
prodejní cena
105 Kč
Prodáno 2.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Caltha
Katalogové č.: 5450084
Vloženo: 30.8.2014
Menu
--