Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ medová pleťová maska

Exkluzivní medová pleťová maska pro hedvábnou pleť.
Obsahuje výlučně přírodní složky - med, kakaové máslo, bambucké máslo, kokosový olej, propolis, zinek a vitamín E. Má pěstící, vyživující, hojivé a zjemňující účinky.
Je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro sušší, problematickou a aknózní pleť.

Charakteristika a účinky jednotlivých složek:
Med: Vyživuje, zjemňuje, zklidňuje a hydratuje pokožku. Obsahuje vitamíny B, C, D a E, mnoho minerálů a dalších látek působících blahodárně na pokožku. Má také antiseptické účinky, takže pomáhá při akné a dalších problémech s pletí.
Kakaové máslo: Podporuje tvorbu kolagenu, čímž se pokožka  omlazuje, je jemnější a pevnější.
Bambucké máslo: Hydratuje, vyživuje, zklidňuje a zvláčňuje pokožku. Má protizánětlivé a hojivé účinky, zvyšuje odolnost kůže proti infekcím. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, vitamíny A, D, E a F.
Kokosový olej: Pleť vyživuje, hydratuje, hojí, obnovuje, dodává jí vitamíny A, C a E, působí proti stárnutí. Pomáhá změkčovat a odstraňovat jizvy, redukuje vrásky, je účinný v boji proti akné a ekzémům.
Propolis: Má silné antiseptické účinky, takže výrazně pomáhá při problémech s pletí. Obsahuje desítky přírodních bioaktivních látek, které působí hojivě, protizánětlivě, zklidňují a chrání pleť.
Zinek: Zlepšuje kvalitu pokožky, podporuje hojení a dobrou kondici pleti. Díky svému protizánětlivému působení má velice příznivé účinky na aknózní pleť.
Vitamín E: Významný antioxidant, ničí volné radikály a působí tak proti stárnutí pokožky.

Použití: Masku naneseme v tenké vrstvě na obličej a necháme působit cca 15 minut. Po uplynutí této doby masku odstraníme kosmetickým tamponem či suchým ubrouskem dočistíme vodou nebo jemným pleťovým tonikem. Aplikujeme 1x týdně.

Hmotnost obsahu: 25 g

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
pleťové masky
prodejní cena
83 Kč
Prodáno 26.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 3276126
Vloženo: 24.11.2012
Menu
--