Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon *Medová Lípa* 100% Přírodní Mýdlo-Šampon

Šampon proti vypadávání vlasů.

Toto přírodní šamponové mýdlo na odvaru z květů lípy s medem a přírodním hedvábím dodává vlasům úžasnou hebkost a pružnost, zvyšuje lesk, jemně čistí vlasy a vlasovou pokožku. Vhodné pro všechny typy vlasů, zejména pro tenké a slabé.

Přírodní mýdlo-šampon je vyroben tradiční metodou za studena, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů.

Vynikající olej ze semen brokolice je přidáván do šamponu při ukončení saponifikace, aby zachoval své unikátní vlastnosti.

Aktivní složky:

Starověcí spisovatelé nazývají lípu Zlatým stromem, a z dějin Evropy je známo, že lípa byla považována za posvátný strom a stala se symbolem Slovanů. V evropské kultuře lípa symbolizuje ženský půvab, krásu a štěstí.

Lípa srdčitá velkolistá - Tilia platyphyllos scopoli - má mnoho léčivých a prospěšných vlastnosti, díky kterým je často používána v lidovém léčitelství, stejně jako v péči o pleť a vlasy.

Odvar z květů lípy obsahuje ve svém složení flavonoidy, vitamíny, saponiny, silice a slizové látky, které pozitivně působí na pokožku hlavy a vlasů. Navíc odvar je užitečný pro opláchnutí vlasů po umytí: vlasy se stanou hladké, silné a hebké.

Hedvábné proteiny použité v kosmetických prostředcích na vlasy mají schopnost velmi snadného zapojení do struktury lidského vlasu. Po použití hedvábných proteinů jsou vlasy:
- hladké, lesklé a dobře se rozčesávají
- hydratované, pružné a zdravé
- snadno se tvarují
- díky zrcadlovému povrchu se mnohem pomaleji špiní
- mizí rozdvojené konečky
- výrazně se snižuje vypadávaní vlasů.

Medový prášek.

Honeyquat 50 (medový zvlhčovač).

Kompozice vzácných esenciálních olejů chrání a vyživuje poškozené vlasy.

Přírodní rostlinné oleje: ze semen brokolice, olivový, ricinový, hořčičný, babassu, olej z hroznových jader, kakaové máslo

Ricinový olej je po staletí známý pro své blahodárné účinky na vlasy, podporuje růst vlasů a zabraňuje vypadávání vlasů. Působí jako prevence proti vypadávání vlasů, stimuluje růst vlasů a posiluje kořínky.

Olivový olej je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost. Vyživuje a zjemňuje pokožku. Má ošetřující a regenerační účinky.

Kakaové máslo má vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek do vlasové pokožky, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk. Máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje vlasovou pokožku a dodává vlasům přirozený lesk a hebkost.

Hořčičný olej se používá k posílení a růstu vlasů, v boji proti lupům, protože má schopnost zvýšit průtok krve do pokožky hlavy, regulovat mazové žlázy, čímž se eliminuje vypadávání vlasů a urychluje jejich růst.
Babasový (Babassu) olej  - vzácný olej, který revitalizuje a posiluje zdravý růst vlasů, dodává jim přirozený lesk, vzdušnost.
Olej z hroznových jader.

Olej ze semen brokolice byl uznán jako přírodní alternativa k silikonům v péči o vlasy, zejména kudrnaté a suché. Vyhlazuje vlasy bez zatížení, zjemňuje a zklidňuje pokožku hlavy. Tento olej poskytuje vynikající oxidační stabilitu a nemastné hydratační vlastnosti! Dodává vlasům hedvábnost a hebkost; usnadňuje česání vlasů a odstraňuje statickou elektřinu z vlasů při česání; léčí a obnovuje vlasy po barvení; zachází roztřepené konečky vlasů a celkové poškození vlasy.

Esenciální oleje: lemongrass,  levandule.

Saponifikováno  NaOH

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůně.

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke koncům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme 2-3 minuty působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání přírodním ingrediencím, a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Opláchněte své vlasy po umytí občas něčím lepším, než pouhou vodou. Při tvrdé vodě můžeme opláchnout umyté vlasy odvarem z bylin nebo citrónovou šťávou (šťáva z poloviny citronu na kbelík s vodou), jablečným octem nebo kyselinou citrónovou (1-2 lžičky na 2 l vody nebo odvaru).

Hmotnost:  100g

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 4091921
Vloženo: 20.7.2013
Menu
--