Domů Prodané zboží prodejce maglina Meditace :)

Bavlněný polštářek s malbou meditujícího panáčka ( polštářek je bez výplně)

40x40cm

Možnost objednat i v jiných barvách (černá, hnědá,sv.modrá,fialová, sv.růžová, červená, oranžová, žlutá, béžová, bílá)

Čakry jsou energetická místa v těle a podle jogínské tradice jsou to důležitá místa ovládající tělo i prostor mimo ně. Každá čakra ovlivňuje určité orgány, emoce, psychologii i prožívání konkrétních událostí. Aby bylo lidské tělo zdravé, musí jeho čakry správně fungovat a být v rovnováze.

Čakry se mohou aktivovat barvami. Když jsou všechny barvy rovnoměrně aktivovány, procitne člověk ve svůj plný potenciál.

Nejdůležitějších je sedm základních čaker.

1. Kořenová čakra (červená) je spojená se zemí, její energií a s činnostmi, které se zemí souvisí. První čakra posiluje fyzickou, duchovní i duševní sílu.

2. Sakrální čakra (oranžová) má na starosti emoce, mezilidské vztahy, sexuální energii a tvořivé síly. Zablokování v této čakře způsobuje sexuální chladnost a potlačování emocí, ale platí to i opačně, potlačování emocí zablokuje tuto čakru.

3. Solar-Plexus čakra (žlutá) je sídlem vůle osobnosti, citových vazeb a mentálních pochodů. Zablokování vede k pocitům ztráty odvahy, porážky, ztráty svobodné vůle, vytváření falešných představ a negativních myšlenkových konstrukcí.

4. Srdeční čakra (zelená)je čakra lásky a vztahů. Jde jak o vztahy k sobě, tak k druhým lidem, ale i k celému světu. Její blokace způsobuje neschopnost lásku dávat i přijímat.

5. Krční čakra (světle modrá) má na starosti komunikaci a projevy vůle v životě. Zablokování vede k neschopnosti se vyjádřit - vady řeči i prázdné myšlenky.

6. Čelní čakra (indigově modrá)se spojuje s intuicí a duchovními silamijednotlivce. Nedostatečná funkce pak vede k přízemním myšlenkám a k odmítání duchovna a esoterična.

7. Temenní čakra (fialová) je sídlem božské dokonalosti v člověku. Do harmonie se dostane, když jsou v harmonii všechny ostatní čakry.

Děkuji, že nekopírujete!

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Velikost:
40x40 cm
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.8.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: maglina
Katalogové č.: 5921397
Vloženo: 15.1.2015
Menu
--