Domů Prodané zboží prodejce Caltha Máta s chlorellou a zeleným jílem

TO PROBERE KAŽDÉHO

Certifikované mátové mýdlo má povzbuzující, regenerační a čisticí účinky a je vhodné pro mastnější typy pleti.

Chlorella obsažená v mátovém mýdle je zdrojem chlorofylu a mnoha vitamínů a minerálů. Řasa vyživuje kůži, která je denně vystavována nepříznivým vlivům počasí a napomáhá ji s léčbou případných kožních problémů (akné, atopický ekzém, aj.). Mýdlo za přítomnosti listů i silice máty povzbuzuje celkovou aktivitu organismu, dokáže tlumit podrážděnost a zlepšuje náladu. Čisticí účinky mýdla jsou posíleny přítomností jílu, který odstraňuje staré kožní šupinky.

Ručně vyráběné mýdlo je tvořeno z přírodních zdrojů a neobsahuje žádné konzervanty ani jiné škodlivé látky. Barevného designu je docíleno pouze prostřednictvím drcených bylinek, řas, hlinek a přírodních minerálních oxidů. Mýdlo obsahuje pouze rostlinné oleje z kvalitních zdrojů, které mají příznivé účinky na pokožku. Kokosový olej chrání organismus před nepříznivými vlivy počasí a udržuje pokožku pevnou a hladkou, olivový olej k tomu dodává vláčnost a hebkost.

Hydratační účinky mýdla jsou zabezpečovány díky přirozené součásti mýdla glycerínu a i díky přidávanému včelímu vosku. Ten působí proti akné a jeho drobné tukové částečky účinně poutají vodu a působí jako ochranný mikrofilm.

Hmotnost: 100 g (+-5 g)

Složení: kokosový olej, palmový olej, olivový olej, včelí vosk, chlorella, máta - silice, máta - bylina, jíl

Barvy:
prodejní cena
85 Kč
Prodáno 3.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Caltha
Katalogové č.: 5482790
Vloženo: 10.9.2014
Menu
--