Domů Prodané zboží prodejce mastičky a mýdla Mast na nohy - přírodní

Obsah 30ml

Baleno v dárkové dóze.

Složení: kokosový olej, sojový olej, bambucké máslo, ostropestřec - olej, kakaové máslo, včelí vosk a menthol

Mastičku používejte na unavené a namožené nohy - nejlépe večr. Vetřete a počkejte, až se vstřebá. Můžete použít i na namožené svaly - obsahuje ostropestřec.

MENTHOL: Účinky v kosmetice:uvolňující, uklidňující, osvěžující, chladivé, antiseptické
Význam v kosmetice: Pro své silně osvěžujicí, uvolňující a uklidňující účinky se používá na bolavé a unavené nohy, na masáž svalů, kloubů a páteře, prokrvuje pokožku. Osvěžuje chodidla, odstraňuje zápach, uvolňuje ucpané dutiny. Není vhodný pro malé děti.

Kosmetické produkty s obsahem mentholu:Péče o pokožku, chodidla, vlasy, rty, na masáže: např. tělové krémy a balzámy, masážní gely, balzámy na rty, krémy a koupele na nohy, tělové koupele, mýdla, sprchové gely, aromaterapie atd.

 KOKOSOVÝ OLEJ: Používá se jako hydratační přípravek - zvlhčuje pleť, udržuje hebkou a zdravou pleť. Byl už před staletími využíván jako ochrana před slunečním zářením a vysušováním slaným mořským vzduchem.

BAMBUCKÉ MÁSLO: Použití pro kosmetické účelyPomáhá hydrataci suché pokožky. Máslo je vhodné k okamžité aplikaci, ale je možné ho míchat s jinými oleji - tímto získává na atraktivitě.Bambucké máslo přispívá k redukci očních vrásek, tmavých skvrn na kůži a strií. Zmírňuje akné, vyrážky a kožní alergie.Je možné ho použít jako přírodní vlasový kondicionér nebo balzám na rty.Využívá se při výrobě mýdel. Přidává se v objemu cca 5-10% olejové složky. Vytváří krásnou krémovou a stálou pěnu. Dodává mýdlu zvláčňující účinky.

Kakaové máslo je častou součástí pleťových krémů a mýdel a to zvláště díky svému zvláčňujícímu efektu, který pomáhá dotvářet sametovou pleť. Používá se například jako zvláčňující složka balzámů na rty.Používá se jako doplňkový olej při výrobě mýdla (5-10%). Mýdla, jejichž součástí je kakaové máslo, voní po čokoládě, jsou tvrdší, pevnější a máslo jim propůjčuje sametový hydratační účinek.

VČELÍ VOSK - Poskytuje kosmetickým produktem soudržnou konzistenci, tvrdost a povrchový lesk, proto je vhodnou složkou dekorativní kosmetiky, např. rtěnek, balzámů na rty, make-up atd.

  • Tělovým krémem a másla dodává jemnou krémovou strukturu.
  • Pokožku zjemňuje, zlepšuje její pružnost. Je účinný v boji proti vráskám.
  • Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, hydratuje, zklidňuje a regeneruje ji. Na kůži vytváří jemný ochranný film, čímž zabraňuje jejímu vysoušení a popraskání.
  • Díky vysokému obsahu vitamínu A podporuje růst a obnovu kožních tkání.
  • Vlasy ošetřuje a dodává jim lesk.
  • V opalovacích přípravcích zvyšuje ochranu proti UV záření.
Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
masti
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mastičky a mýdla
Katalogové č.: 6835380
Vloženo: 12.11.2015
Menu
--