Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Magie přírody...Ledová skála...(apofylit XXL)

Vždy, když se mi do rukou dostane takovýto kámen, nepřestávám žasnout, co příroda dokáže vytvořit za nádheru...Nelze než obdivovat její schopnost vytvořit nádherné tajemné tvary, barvy, struktury...

šperk z nové kolekce ...Magie přírody...

Autorský cínový výrazný šperk s velmi krásným surovým apofylitem z Indie...

Šperk je vyroben z cínu a luxusního surového apofylitu - srůst mnoha krystalů. Velikost kamene je 5 x 4,5 x 4cm, jde o množství srostlých krystalků různých tvarů a velikostí, které se nádherně třpytí. Bohužel na fotkách nevyniká. Brava je čirá. Decentně zdobeno cínovaným drátem. Celková velikost šperku je 5,3 x 4,5 x 4cm. Zavěšeno na černé kůži 45cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 63 gramů.

 šperk je originál s velmi krásným kamenem.

Apofylit má velký obsah vody, což z něj dělá velice účinný vodič energie. Jeho umístění v místnosti vede ke zvýšení energie, neboť se jedná o výkonný zdroj vibrací. Apofylit vytváří spojení mezi vědomím reálného a duchovního světa. Během cest mimo tělo udržuje pevné spojení s fyzickým tělem, díky čemuž mohou být informace z duchovní říše přenášeny do našeho reálného světa. Tento duchovní kámen zlepšuje schopnost jasného vidění, podněcuje intuici a napomáhá k dosažení vytoužené budoucnosti. Jedná se o vynikající kámen pro věštění. Na duševní úrovni zlepšuje apofylit schopnost vzájemně pochopit jednání druhých. Odstraňuje předstírání a bourá zábrany. Je to kámen pravdy umožňující poznat skutečnou vlastní podobu. Současně dovoluje ukázat pravdivou stránku sebe sama celému světu. Duševně má apofylit uklidňující účinek. Výborně působí na tišení stresu, odstraňuje duševní bloky a negativní vzorce uvažování. Dokáže omezovat rozsah přání na přiměřenou úroveň. Do duchovního života apofylit vnáší univerzální lásku a pomáhá při rozhodování, zatímco mysl se slaďuje s duchem. V emocionální rovině apofylit odkrývá potlačované city. Překonává zlost, obavy a strach. Rozpouští starosti a umožňuje tolerovat nejistotu. Duchovně tento kámen uklidňuje a uzemňuje ducha. Udržuje pevné spojení se spirituálním světem, zatímco současně umožní, abyste se ve svém fyzickém těle cítili příjemně.

 

 

 

 

 


 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.1.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10235018
Vloženo: 17.1.2019
Menu
--