Domů Prodané zboží prodejce Blanka Bernadetta Magická ochranná přírodní svíčka BELTAINE

Do vyprodání zásob dostanete k této magické svíčce ještě i malé voňavé srdíčko jako osobní vůni..

______________________

30.dubna, svátek Beltaine (filipojakubskánoc, Valpuržina noc).

Beltaine znamená jasný, zářivý oheň. Právě oheň byl pro lidi dříve velmi tajemnou silou a v určitých okamžicích měl i magickou moc. Keltové ohněm uctívali slunečního boha Belena. V předvečer tohoto svátku Keltové zhasínali všechny ohně, protože věřili, že v nich má skončit vše špatné. Následně pak zapálili ohně nové, aby vše mohlo začít čisté, neposkvrněné, nanovo. Ohni lidé dávali oběti bohům, aby si zajistili jejich přízeň..

Proto jsem na tento svátek udělala magické OCHRANNÉ SVÍČKY BELTAINE, které současně obsahují i vykuřovací pryskyřice a svaté dřevo, aby byly OČISTNÉ, speciálně vybrané esenciální oleje pro tuto příležitost, aby byly i AROMATERAPEUTICKÉ a jsou nazdobeny čerstvými bylinkami a květinami natrhanými právě v podvečer v čisté přírodě.. Zašla jsem s nimi i pro trochu energie navíc do Kamenného kruhu v Klentnici..

Jsou ve sklenicích s víčkem (o obsahu kolem 300 ml), aby si uchovaly dlouho svou vůni a mají dřevěný knot, aby hoření doprovázelo příjemné praskání jako u skutečného ohně..
Součástí je i mandalka a Květ Života.. A ještě ke každé svíčce obdržíte i minerální kámen.. 

Připravené svíčky jsem při rituálu také očistila ohněm a vtiskla jim "ochrannou myšlenku", kterou teď budou předávat vám.. Svíčky tak můžou posloužit například jako ochrana při bouřkám, pro vaše vlastní osobní rituály, jako doprovod na seminářích a kruzích, pro očistu vás, vašeho vztahu i prostoru, pro posílení vašich myšlenek a záměrů atd..

Jednou z důležitých vlastností svíčky však je, že je MASÁŽNÍ  - obsahuje jen přírodní ingredience a organický sojový vosk. Svíčka hoří méně výrazným plamínkem (intenzita se střídá) a vyhovuje jí postupné odlévání vosku.  Na masáže těla se používá tak, že se vosk nechá malinko rozpustit - svíčku necháme hořet 10-15 minut - poté plamen zhasneme, počkáme 30-60 vteřin, odlejeme malé množství vosku do dlaní a můžeme se pustit do masáže.. S voskem se krásně pracuje a pokožka není po masáži vůbec mastná.. Při prvním zapalování knotu chvíli trvá, než vznikne plamínek (je to vlastnost dřevěných knotů) a také doporučuji po změknutí vosku odstranit pro tyto účely bylinky z povrchu vosku..

Provoní místnost, pokožku i mysl.. ❤️

__________________________

A teď trochu k ingrediencím, které svíčka obsahuje :

Z bylinek je nejvíce prvosenky/petrklíče.. Roste u nás na jednom místě opravdu hojně.. Petrklíč je Beltaine bylinkou/květinou a je s ním spojena i celá řada legend. Například se používal k přivolání pozitivní energie a naopak blokování té negativní. Též se věřilo, že přináší štěstí těm, kteří jej mají stále u sebe a dívkám pomáhal najít pravou lásku..

Díky svátku BELTAINE (filipojakubská noc, Valpuržina noc) si svíčky nesou i poselství tohoto svátku..
Jelikož jsem poslední roky tvořila vždy voňavé oleje, tak jsem letos ve stejné vůni, jakou mají svíčky, udělala i tuhé osobní vůně ve tvaru srdíček...Jsou to opět "ELIXÍRY LÁSKY", pro které je typická lehce omamná a svůdná vůně.. Ty vám více představím v jiném příspěvku..
_____________________

A jaká je ta vůně letos?

* Kopaiva - harmonizuje psychiku, ve spojení s pomerančem uklidňuje, pomáhá při nervozitě a ulevuje při stresem podmíněných bolestech hlavy..

* Delonix regia - jeden z nejkrásnějších kvetoucích stromů světa původem z Madagaskaru, exotická/ovocna/sladká vůně

* Bergamot - antidepresivní, čistí vzduch, zmírňuje psychickou a fyzickou únavu..

* Červený pomeranč - navozuje pocit pohody, zklidňuje psychiku, uklidňuje a podporuje klidný spánek. Použití červeného pomeranče je vhodné při nadměrné fyzické a psychické námaze..

* Březule - neboli indická levandule zklidňuje, ale také povzbuzuje lidskou psychiku. Relaxační vlastnosti tohoto esenciálního oleje jsou vhodné k meditacím, zklidňuje mysl a ulehčuje od stresu a napětí. Je považován za účinné afrodiziakum..

* Kananga - pomáhá ulevit při úzkostech, depresích a nemocech spojených se stresem. Také má antiseptické, sedativní a afrodiziakální účinky..

* Myrha vonná pryskyřice - uvolňuje, zklidňuje a napomáhá při meditacích či modlitbách. Je přiřazena ženskému principu (Jin) a jejím protipólem mužským principem je kadidlo (Jang) a často se používají společně. Myrha spojuje se zemí a přírodou, zklidňuje mysl, zjemňuje vnímání, přináší vnitřní vhledy.

* Kadidlo pryskyřice - čistí prostor od pachů pro meditaci, vytváří pocit čistoty, je silný stimulant lidského ducha, snižuje stres, uvolňuje napětí, pomáhá otevírat srdeční čakru, silně čistí auru a další éterická těla, podporuje soustředění a stimuluje mozkové funkce, prohlubuje dýchání..

* Palo Santo (mleté) - významné jsou jeho očistné účinky, slouží na zahnání neštěstí a pohrom, odstraňuje otisky špatných energií a negativních sil. Má rovněž uklidňující vlastnosti, otevírá ducha a umožňuje vstup do jiné reality. Dřevo má sladce kokosovou vůni, pryskyřičnatě dřevitou s jemnými tóny exotického ovoce..

* Damar pryskyřice - malajsky znamená damara světlo a tomuto názvu odpovídají i její účinky. Její vůně je čirá, jemně éterická a citrónová. Prosvětluje duši, přináší dobrou náladu, vyvolává jasnozřivost a pomáhá spojit se s bytostmi světla, např. anděly. Zahání zádumčivost, melancholii a žal, odbourává depresivní náladu a smutek.

Cena je uvedena za 1 kus

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.1.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Blanka Bernadetta
Katalogové č.: 13318233
Vloženo: 1.5.2022
Menu
--