Domů Prodané zboží prodejce LC Photography Design LOGO vzor 01

Návrh loga na přání - šablona č. 01.

Při zpracování Vám pošlu link, kde si můžete vybrat fonty, uvidíte tam hned, jak Vaše jméno vypadá v daném fontu, potom Vám připrávím náhled, ať vidíte, který se Vám bude líbit nejvíce. Ve vybraném fontu Vám zpracuju návrh loga, dopíšu případně další údaje,  které tam budete chtít a pošlu náhled. 

Maska pod logem může bát zlatá, nebo v barvě, která se dá měnit - světla, bílá, šedá, popř. barva Vámi zvolená. 

Hotové LOGO zašlu v digitální podobě, kde pak máte možnost další úpravy, vše je ve vrstvách, dá se s tím dále pracovat. Součástí bude taky logo ve formátu png - na průsvitném podkladu, které můžete vložit na svou fotku. Nebudete - li si vědět rady s tím, jakým způsobem s logem pracovat, jak jej upravovat, napište mi, zkusím Vám poradit :-)

Máte-li vlastní návrh, nápad, dotaz, kontaktujte mě prosím před nákupem, abychom se domluvili. Pokud budete mít zájem o složitější úpravy, návrhy na míru atd, cena je vyšší, vše dle domluvy.

Pokud chcete JINÝ návrh, nebo nechcete aktivně spolupracovat a chcete hotovou šablonu, nekupujte prosím tuto položku, ale NAPIŠTE MI předem, děkuji. 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.4.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LC Photography Design
Katalogové č.: 13087377
Vloženo: 21.1.2022
Menu
--