Domů Prodané zboží prodejce Linen Your Life Lněný vaflový přehoz 220x200cm

Upozornění: povlečení šiju pouze na zakázku z důvodu vysoké spotřeby materiálu a nutnosti objednat látku u dodavatele. Pokud máte zájem, napište mi. Povlečení můžu ušít a dodat do 3 týdnů

Lněné povlečení podzimní listí

Len je materiál úžasných vlastností, v létě chladí, v zimě hřeje, je odolný a hypoalergenní. S každým praním se stává měkčí a přítulnější.

Zapínání polštáře je na obálku, praktické, rychlé a nikdy se neutrhne knoflíček či nepokazí zip. Zapínání peřiny je na přírodní knoflíčky nebo na mašličky. 

BARVA: Toto povlečení je v odstínu rezavá. Povlečení mohu ušít v jakékoliv barvě, neváhejte a napište mi zprávu. Veskeré doplňkové polštáře se dají take dokoupit.

Velikost: mohu ušít jakýkoliv rozměr. Pokud vám nevyhovují přednastavené velikosti, napište mi, prosím, zprávu.

ROZMĚRY: 140x200cm přikrývka, polštáře v různých velikostech (jiný rozměr na požádání).

GRAMÁŽ: 185g/m2

MATERIÁL: 100% len, měkčený  

Péče o výrobek: praní do 60°C, žehlení na len. Len můžete, ale nemusíte žehlit. Krčivost materiálu je charakteristický znak lnu. Nežehlený len dodá vašemu interiéru přírodní vzhled a nádech luxusu. Pokud ale přesto chcete len vyžehlit, tak nejjednodušší je žehlit ho dokud je materiál vlhký.

POŠTOVNÉ: jedna sada povlečení váží až 1,5kg, poštovné za jednu sadu činí tudíž 110Kč. Objednáte-li si 2 sady povlečení, musím upravit poštovné na 230Kč. Prosím o pochopení. Pokud jste z Prahy, můžeme se dohodnout na osobním předání. 

Velikost:
140x200 cm
,
50x60 cm
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Materiál - textil:
len
prodejní cena
2400 Kč
Prodáno 24.1.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Linen Your Life
Katalogové č.: 11714896
Vloženo: 22.8.2020
Menu
--