Domů Prodané zboží prodejce MMfashion LAPAČ SNŮ ( kruh 25 cm )

Lapač snů zavěšují indiáni volně do místnosti nebo přímo za hlavu spícího. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího. Pokud chcete také odehnat zlé sny, kupte si či vyrobte vlastní lapač snů. Na internetu naleznete mnoho návodů na jeho výrobu.

Kruh jako ochrana
Korálek ve středu lapače představuje vás, vaše ego. Síť kolem vás chrání, protože zlé sny v ní zabloudí a až k vám se nedostanou, do středu proklouznou jen ty pěkné. Kruh, základ lapače, je totiž ochranným polem. Kruhový tvar lapače je tedy nejen symbolem nekonečna a vesmíru, ale i první překážkou pro přicházející noční můry.
Ať už budete věřit čemukoli, lapač by měl viset někde u vaší hlavy na takovém místě, kde na něj alespoň chvíli během dne dopadá sluneční světlo, to rozpustí můry přes noc nasbírané.

VÝZNAM BAREV: 

Fialová barva – přináší magické sny a působí uklidňujícím dojmem. Usnadňuje proces meditace a dosažení duchovních stavů. Má pozitivní vliv na centrální nervový systém. Bílá barva – zesiluje účinek ostatních barev na lapači snů.

VELIKOST :vrchní  kruh : 25 cm

                   celková délka : 58 cm 

Barvy:
Styl:
pro volný čas
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: MMfashion
Katalogové č.: 12092883
Vloženo: 27.12.2020
Menu
--