Domů Prodané zboží prodejce magaela Květinový náramek na drátku "piknik v lese"

Milé zákaznice,

jaro již začalo. Přišla jarní rovnodennost, roztál sníh, rozkvetly zahrady. Pomalu, pomaličku ... nenápadně se vkradlo do našich příbytků i do našich srdcí a naplnilo nás radostí a chutí do života. Láskou k světu kolem. Mám chuť běhat po louce, nechat si lechtat bosé nohy trávou a smát se tváří k slunci. Ve vzduchu cítit znovuzrození. Nejkrásnější roční období je zde a jak by to bylo, kdybych si z této jarní atmosféry trošku neukradla a neukryla ji v nové kolekci :)

Slunce už hřeje zem, ptáčky štěbetají a květiny kvetou. Bereš mě za ruku a do lesa taháš, prý pěkně je a projít se jdeme, bude nám lépe na duši. Venku je svěže a sluneční paprsky hladí nám tvář. Na lesní mýtině ležíme v trávě a krmíš mě lesním ovocem, ostružinami mi ústa barví do modra. Z dálky voní třešňové květy a já si plnými doušky vychutnávám tento malý piknik v lese. S tebou ... s láskou ... s vůní pryskyřice ve vlasech.

Náramek je vyroben z textilních květů, lístků, trávy, aranžérských plodů, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování. Velikost je nastavitelná, dá se svázat stužkou.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.2.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7280216
Vloženo: 26.3.2016
Menu
--