Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ květinová voda - máta peprná, bio

Květinová voda - čistý vodní destilát z máty peprné v bio kvalitě.
surovina k výrobě

Charakteristika:
Květinové vody neboli hydroláty jsou jedny z nejjemnějších a nejšetrnějších kosmetických ingrediencí. Vznikají při výrobě éterických olejů parovodní destilací listů nebo okvětních lístků rostlin. Při tomto procesu na sebe voda váže blahodárné látky: rostlinné vosky (hojí a regenerují pokožku) a rostlinné biostimulátory (obnovují přirozené funkce pokožky, hydratují, urychlují hojení). Jsou to čistá přírodní tonika s velmi vysokým množstvím účinných látek.

Účinky:
Máta peprná: Projasňuje pleť, má velmi osvěžující a zklidňující účinky - tiší pokožku spálenou od slunce či jinak podrážděnou, tlumí svědění, zmírňuje začervenání, zklidňuje pokožku po holení. Stahuje, tonizuje, aktivuje mikrocirkulaci krve v pokožce, stahuje rozšířené cévky v obličeji (posiluje jejich stěny). Působí také antibakteriálně, díky čemuž zlepšuje problematickou pleť.

Květinová voda pleť jemně čistí, tonizuje, hydratuje, osvěžuje a regeneruje. Pokožce navrací vitalitu a energii, projasňuje ji. Lze ji použít i pro péči o vlasy, kterým dodává vitalitu a usnadňuje jejich rozčesávání. Protože je velmi jemná, má blahodárné účinky také na pleť po holení či depilaci.

Použití: do pleťových krémů a mlék, do tonik a pleťových vod, vod po holení, do čistících prostředků na pleť a pleťových masek, na osvěžení či provonění prádla atd.

Balení: lahvička se šroubovacím víčkem nebo sprej (viz varianty zboží)
Obsah: 66 ml nebo 33 ml  (viz varianty zboží)

Barvy:
prodejní cena
95 Kč
Prodáno 2.10.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 5222234
Vloženo: 11.6.2014
Menu
--