Domů Prodané zboží prodejce indívo Kuličkový parfém ? růže Otto ? růženín

Přírodní olejový parfém v praktickém balení (lahvička s kuličkou (roll-on)) s oblíbenou ženskou vůní růže Otto a něžným růženínem. O růženínu se říká, že pomáhá projevovat city, dodává lásku a podporuje něžnost.

Drobné kamínky v lahvičce také pomáhají parfém při každém použití promíchávat.

Základem parfému je za studena lisovaný jojobový olej, jež je vhodný pro všechny typy pleti, obsahuje hodně vitamínů a minerálních látek. zklidňuje pokožku a nevyvolává alergické reakce. Napomáhá regeneraci pleti, zjemňuje jí a vyhlazuje drobné vrásky.

O růžovém oleji literatura uvádí, že lze používat na všechny typy pokožky, zvláště vhodný je pro suchou, citlivou nebo stárnoucí pleť. Působí konejšivě, antisepticky a tonizačně. Má příznivý vliv na dělohu, zejména pokud děloha ztrácí tonus. Používá se k regulaci menstruačního cyklu, zmírňuje krvácení. Dále pak působí antidepresivně, pomáhá při psychických problémech spojených s ženskou sexualitou nebo reprodukčním cyklem. Harmonizuje a uklidňuje. Působí jako afrodiziakum. Nádherně voní a často se nám stává, že si ji oblíbí také jedinci, kteří výrobky s vůní růže rádi nemají...

Parfém na bázi oleje lze používat několikrát denně. Nevydrží tak dlouho, jako syntetické parfémy, zato nedráždí pokožku.

V minulosti byly ženy instruovány, aby nanášely vůni šetrně, jelikož byla velmi drahá. Proto ji nanášely na nejvíce ženské a jemné části těla - pulzní body. Pokožka je v místech pulzních bodů teplejší, což pomůže vůni, aby se rozvinula a poskytla lepší pocit tomu, kdo ji nosí.

Složení: Jojobový olej lisovaný za studena, 100% esenciální olej růže Otto, tromlovaný růženín.

Objem lahvičky: 8ml (lahvička na obr. 1, 2, 3)

Produkt je vhodný pro vegany.

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4778278
Vloženo: 1.2.2014
Menu
--