Domů Prodané zboží prodejce Bohda Kterak podrýt ego zahradníka.

image image

Péče o trávník - to máte: sečení, zavlažování, sečení, přihnojování, sečení, odplevelování, sečení, přísevy, sečení, účinné provzdušňování, sečení ... a to všechno opakovaně, pravidelně, spolehlivě a důsledně.

Máte taky doma muže, manžela nebo partnera, který má trávník jako vizitku své vzorné péče o zeleň na vaší zahradě a kolem vašeho domu?

"Nešlapte na trávník, právě jsem ho provzdušnil", "Hlídejte toho psa, ať neběhá po rozmočeném trávníku, škodí mu to" ... Komu? Našemu pejskovi? To snad ne?! Ahááá, trávník nesmí trpět, takhle to myslel.

Občas je trávník a jeho tip-ťop sestřih důležitější než cokoliv jiného, odehrávajícího se ve vaší domácnosti?

Pak tady máme něco pro vás!

Nejen aprílovou záležitost.

Hezky za tmy nenápadně rozmístíte po dokonale sestřiženém trávníku několik kusů našich krtinců (možná bude úplně stačit jen jeden). Umístit raději dál od domu, aby nebyla odhalena nepravost krtince hned v první minutě. Ideální nainstalování je v pátek večer, a pak si v sobotu ráno, při zíííívááááníííí a při sníííídani nenáááápadně užívat reakce manžela na tuto politováníhodnou záležitost na vaší zahrádce.

Pozor, nedoporučujeme nechat běžet rozzuřeného manžela řešit tuto prekérní situaci s krtincem - V PANTOFLÍCH - protože by taky mohl přijít o část prstů na noze - po nakopnutí té hromádky, která mu "zničila" jeho práci.

Jak postupovat na závěr? Určitě zná váš manžel další "milé a oblíbené" sousedy, kteří mají trávnííík určitě lepšííííííííí než on, a tudíž si váš muž udělá radost dalším umístěním krtince na jejich zelený pažit.

Prostě takové "pošli to dál".

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Ručně modelovaná z keramické hlíny. V přírodní barvě tmavé hlíny.

Dobře se vyjímá volně položená v trávě.

Výška cca 8 cm, průměr dole cca 20 cm.

Součástí dodávky je také "velké prádlo" před vyžehlením.

Pokud potřebujete více kusů tohoto výrobku, než je právě vystaveno, napište mi vnitřní poštou. Ráda vám je vyrobím.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Navštivte, prosím, i můj profil - často jsou na něm informace, které aktuálně doplňují informace o jednotlivých výrobcích.

Ceny poštovného a balného naleznete v tomto blogu.

Veškeré výrobky u prodejce Bohda jsou výhradně dekorativní. Žádný výrobek není určen jako hračka pro děti, žádný výrobek není určen pro styk s potravinami, s nápoji, s kosmetikou nebo s léčivy.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.10.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bohda
Katalogové č.: 9922832
Vloženo: 1.10.2018
Menu
--