Domů Prodané zboží prodejce Probuď se Krystal záhnědy

Krystal záhnědy

 
obvod / váha

30-36x8mm / cca 3g

očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
1. čakra - Múladhára
7. čakra - Sahasrára
astrologické znamení           
Střelec, Váhy, Kozoroh, Štír
léčebné využití pomáhá vylučování, detoxikuje, léčí břicho, kyčle, nohy, úleva od bolesti, rozmnožovací orgány, svaly, nervová soustava, srdce, křeče, pomáhá při chemoterapii
duchovní rovina uzemňuje, neutralizuje negativní vibrace, rozhání deprese, přináší úlevu od strachu, potlačuje noční můry a objasňuje význam snů, věštění z koule, meditace

Záhněda: je jedním z nejúčinněji fungujících uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Současně umí během meditace zvyšovat vibrace. Jde o ochranný kámen se silným napojením na zemskou a základní čakru. Svému majiteli předává starost o životní prostředí a ekologická řešení. Rovněž se jedná o vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá v klidu a vyrovaně překonávat obtížné situace. Dodává sílu při rozhodování. Neutralizuje negativní vibrace, zahání geopatogenní stres, pohlcuje elektromagnetický smog a napomáhá vylučování a detoxikaci na všech úrovních. Přináší pozitivní vibrace, které vyplní okolní prostor.

Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. Lze ji použít k ochraně zemské čakry pod nohama a k jejímu uzemnění, jestliže je v oné oblasti narušena zemská energie. Duševně přináší úlevu od strachu rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu. Potlačuje noční můry  a objasňuje význam snů. Jelikož záhněda často bývá přirozeně ozářena, působí výborně při léčbě spojené s radioaktivitou nebo chemoterapií.

 
free counters

Barvy:
Minerály a ostatní:
křišťál
,
ostatní
Úprava:
surové
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.10.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Probuď se
Katalogové č.: 6704040
Vloženo: 6.10.2015
Menu
--