Domů Prodané zboží prodejce Tvořivý ráj Kreativní disperzní lepidlo, D3 profi, 20 ml

Kreativní disperzní LEPIDLO D3 Profi

Díky menšímu obsahu vody toto skvělé kreativní lepidlo nevlní papír a projekty rychleji schnou. Je vhodné na všechny výtvarné techniky. Ocení ho lidé, kteří často pracují s mosgumou (pěnovkou), papírem nebo dřevěnými výřezy. Lepí i na neglasovanou keramiku. Skvělé na výrobu různých dekorací a kreativních projektů. Hodí se do každé dílny, pracovny a školy. 
Cena za jeden kus.

Jedno balení obsahuje 20 ml.

Disperzní lepidlo je určeno zejména pro univerzální lepení dřevěných produktů a papíru v domácnostech, kancelářích, školách, papírovém modelářství. Určené pro užití v interiérech.

Lepidlo umožňuje okamžité a jednoduché lepení papírových obalů, kartonů, lepenky, měkkého dřevěného nábytku, týblů a čepů, koženky, textilu, kůže a dalších materiálů určených pro interiéry. Lze užít při výrobě nábytku a bytových doplňků z měkkého dřeva nebo v papírenském průmyslu. Lepidlo je možné mísit s vodou. Po vytvrzení vytváří transparentní pružně tvrdý spoj. Spolehlivě odolává občasné zvýšené vlhkosti.Neobsahuje rozpouštědla a je zdravotně nezávadné. Není určeno pro silně zatěžované spoje.

  • aplikační teplota: +18 °C
  • materiál: PVAC disperze
  • barva obsahu: bílá pozaschnutí průhledná

Barvy:
prodejní cena
24 Kč
Prodáno 29.10.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivý ráj
Katalogové č.: 9872742
Vloženo: 13.9.2018
Menu
--