Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Kozí mléko & Heřmánek - Přírodní Mýdlo

I v dávných dobách lidé věděli léčivou sílu kozího mléka a jeho změkčující vlastnosti.
Díky svému jedinečnému složení kozí mléko je jedním z nejsilnějších a účinných přírodních kosmetických prostředků. Je bohaté na takové použitelné pro pokožku látky, jako jsou vitaminy A, F, skupiny B, C, D,E a kyselinu listovou. Také obsahuje minerální soli, draslík, hořčík, zinek, vápník, sodík, koenzym Q10, aminokyseliny a je cenným zdrojem bílkovin, nenasycených mastných kyselin a enzymů.

Díky všem již zmíněným složkám kozí mléko se ideálně hodí pro regeneraci pokožky. Zvláčňuje a zjemňuje suchou citlivou pokožku a navrací ji ztracenou jemnost a pružnost. 

Zároveň kozí mléko má antioxidační a léčivé účinky a hodí se na problematickou pokožku - akné nebo atopické ekzémy, lupenku. Také doporučuje se pro suchou a citlivou, jakož i pro jemnou dětskou pokožku. Účinné složky kozího mléka hydratují, eliminuje loupání a suchost, zlepšuje pružnost a pevnost pokožky.

Heřmánek působí protizánětlivě a má antialergický účinek, zklidňuje pokožku a zmirňuje podráždění. Léčí drobné trhliny a díky své výjimečné měkkosti poskytuje ochranu pro citlivou dětskou pokožku.

Aktivní složky:

Olivový olej je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost. Vyživuje a zjemňuje pokožku. Má ošetřující a regenerační účinky.

Babassuový olej - má antioxidační a anti-age efekt, zabraňuje vzniku vrásek a vysychání pokožky. Změkčuje a zvláčňuje.

Kakaové máslo - je všeobecně známo, že čokoláda stimuluje produkci endorfinů - hormonů radosti, které přispívají ke zlepšení nálady a celkové tělesné kondici, ale kromě toho čokoláda má také vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek pokožkou, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk; tohoto účinku můžeme využit již dnes po opalování. A samozřejmě, kakaové máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje pokožku a dodává ji přirozený lesk a hebkost.

Ricinový olej - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Kozí mléko -  obsahuje velké množství minerálních látek, stopových prvků, vitamínů a kyselinu listovou. Kozí mléko je ideální pro regeneraci, zvláčnění a dodání pružnosti pleti, zároveň velice kladně působí na pokožku postiženou kožními onemocněními (ekzém, lupenka, akné).

Ingredients:

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Sodium Hydroxide, Goats Milk, Citric Acid, Lactic Acid, Chamomilla Matricaria (Chamomile) Flower.

Cena za jeden kus

Hmotnost: + 135  gramů

Cena poštovného bude upravena dle množství objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.2.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6376504
Vloženo: 5.6.2015
Menu
--