Domů Prodané zboží prodejce VELKOOBCHOD Korálky velký průvlek 6x8 mm (50ks) - červená

Plastové korálky s velkým průvlekem mají pěkný lesk a syté barvy. Jsou velice kvalitní, všude hladké, nemají žádné otřepení nebo viditelné švy. Hodí se do retro šperků. Využijete je do krátkých i dlouhých náhrdelníků nebo náramků. Jejich velikou výhodou je lehký materiál a větší průvlek.

Jako návlekový materiál jsou vhodné šperkové šňůrky nebo hadí řetízky. Korálky můžete navlékat na větší množství tenkých šňůrek, které se mezi sebou různě uzlují a svazují a tvoří tak zajímavý celek. Korálky využijete nejen k výrobě bižuterie, ale i ke zdobení oděvů, tašek nebo plavek. Korálky jsou vhodné pouze pro šetrné ruční praní.

Návod použití: Korálky jsou vhodné pro navlečení na tzv. šroubovací hadí řetízek. Můžete navléci pouze jeden, nebo i více kusů v různých barevných kombinacích.

Vytvořte si během pár chvilek vlastní originál pomocí dalších korálků s velkým průvlekem, které můžete kdykoliv vyměnit za jiné podle momentální nálady či příležitosti.

Průměr: 14 mm; Výška: 11 mm; Průvlek: 7,3 mm.

Barvy:
Materiál:
plast
Druh:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: VELKOOBCHOD
Katalogové č.: 8121108
Vloženo: 2.1.2017
Menu
--