Domů Prodané zboží prodejce Caltha Konopí Heřmánek

Mýdlo má protizánětlivé, antibakteriální a regenerační účinky a je vhodné pro všechny typy pleti, má výborný vliv na problematickou pleť (ekzém, lupénka, atopický ekzém a akné).

Mýdlo obsahuje konopný olej lisovaný za studenta. Ten má vysoce protizánětlivé a antibakteriální účinky a doporučuje se při kožních problémech jako je ekzém, lupénka, atopický ekzém a akné. Konopný olej představuje přírodní látku s vysokou nutriční hodnotou, díky čemuž kůži energeticky zásobuje a regeneruje. Hojivé účinky konopného oleje podporuje také přítomnost heřmánku, který svými protizánětlivými  účinky urychluje hojení a zmírňuje svědění a podráždění pokožky.

Ručně vyráběné mýdlo je tvořeno z přírodních zdrojů a neobsahuje žádné konzervanty ani jiné škodlivé látky. Mýdlo obsahuje pouze rostlinné oleje z ověřených zdrojů, které mají příznivé účinky na pokožku. Kokosový olej chrání organismus před nepříznivými vlivy počasí a udržuje pokožku pevnou a hladkou, olivový olej k tomu dodává vláčnost a hebkost.

Hydratační účinky mýdla jsou zabezpečovány díky přirozené součásti mýdla glycerínu a i díky přidávanému včelímu vosku. Ten působí proti akné a jeho drobné tukové částečky účinně poutají vodu a působí jako ochranný mikrofilm.

Hmotnost: 100 g (+-5 g)

Složení: kokosový olej, olivový olej, včelí vosk, konopný olej, heřmánek - bylina, esenciální olej tymián a bergamot, minerální oxidy

 

Barvy:
prodejní cena
105 Kč
Prodáno 19.4.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Caltha
Katalogové č.: 5668881
Vloženo: 1.11.2014
Menu
--