Domů Prodané zboží prodejce Hubi Knížka Příběh skříně PDF

Příběh skříně jsem vydala samonákladem v roce 2018. Prodalo se na
3 000 výtisků. Udržitelnosti v módním průmyslu se už nevěnuji, dotisk se tedy neplánuje. Rozhodla jsem se ale, nabídnout vám tohle svoje psaní ve formátu PDF.

-----------
Příběh sříně přináší základní vhled do problematiky současného fungování módního světa a věnuje se nejčastějším dotazům, se kterými jsem se v rámci svých tématických přednášek a besed nejčastěji setkávala.
Jak fungují textilní kontejnery?
Co se děje s neprodaným oblečením?
Jak je možné vyrobit a prodat tričko za tři stovky?
Jak udržitelné jsou udržitlené kolekce oděvních řetězců?
Může bojkot řetězců napomoci ke zlepšení pracovních podmínek v zemích třetího světa?
Co je to rychlá, pomalá a udržitelná móda?
Jak do toho všeho zapadá spotřebitel?
Jak si vyprovodit z šatníku chaos?
a další....

Kniha je členěna do pěti kapitol. Každá kapitola má dvě části. První část je vždy obecný úvod k probíranému tématu, který je lemovaný vlastními osobními příběhy a názory. Druhá část skládá do souvislostí ozdrojovaná fakta, která potřebujete v případě, že chcete do celé módní problematiky získat trošku hlubší ponor.

---

"Knížka Příběh skříně je psaní o tom, jak funguje módní průmysl. S nadsázkou říkám, že je věnována nám všem, protože moc naháčů v ulicích nepotkávám. Snažila jsem se tohle hutné téma zpracovat s nadhledem sobě vlastním. A podle prvních recenzí od čtenářů se to snad i podařilo. Knížka je baví a současně jim rozšiřuje obzory. Je to takové oděvní spotřebitelské minimum. Myslím si, že je v podobných tématech hrozně důležitý nikomu nic nepodstouvat, nedělat ty ty ty. Sama to nemám rádá a tak to nědělám. Nemusíte se bát, že po přečtení přestanete nakupovat oblečení. Nepřestanete, jen ho možná začnete nakupovat jinak."

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.4.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hubi
Katalogové č.: 9616590
Vloženo: 4.6.2018
Menu
--