Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Kapsář "Pohádky z mechu a hořčice" III.

I když kapsáře jsou často vnímány jako záležitost do dětského pokoje, ne vždy to musí tak být. Tahle kombinace barev se bude jistě vyjímat i v moderně pojatém interiéru, hořčicová a tmavě zeleno-tyrkysová spolu tvoří dokonalou dvojici, která se hned tak neokouká.

Nově jsem došila tyto oblíbené kapsáře v kombinaci přírodního plátna, tmavě zelené a hořčicově žluté.  Tenhle je z nich největší, šest velkých kapes toho pojme opravdu hodně. Ideální do předsíně na rukavice, do pracovny na šití, dětského pokoje na plyšáky, do ložnice na prádlo...či kamkoli jinam potřebujete.

Ušitý je z pevné převážně bavlněné látky (záda jsou bavlna/len a ty trojúhelníky bavlna s trochou polyesteru, zbytek 100% bavlna), detaily ručně domalovány nevypratelnými barvami na textil, nahoře a dole provléknutá kulatá dřevěná tyč, díky níž se kapsář velmi jednoduše přiděláva na zeď (stačí dvě skobičky a přesahující konce tyče na ně položit). Po vyndání tyčí lze kapsář v případě nutnosti prát i v pračce na 40 stupňů. Ideální údržba je ale praní v ruce.

Velikost kapsáře 67x104 cm.

Na přání lze velikost i motiv upravit.

Lze doplnit těmito polštářky.

Styl:
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
,
len
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.10.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 14251172
Vloženo: 1.10.2023
Menu
--