Domů Prodané zboží prodejce mastičky a mýdla Kakaové mýdlo

Složení: glycerin, kozí mléko, olivový olej, kakao, vůně capuccino

Hmotnost: cca 90gr+-

Olivový olej:Složení mastných kyselin je velmi podobné lidskému mazu a proto je velmi vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Díky svým vlastnostem dokáže proniknout do hloubky pokožky a vázat na sebe vlhkost což vypíná pleť a chrání ji před tvorbou vrásek. V olivovém oleji je obsažen vitamín E, který podporuje elasticitu pokožky a zvyšuje její odolnost. Olivový olej působí protizánětlivě a hojivě a proto ho lze doporučit pro citlivou pleť a dokonce je vhodný i k péči o velmi jemnou pokožku dětí a batolat.

Kosmetika s kozím mlékem nedráždí a naopak zklidňuje, proto je velmi vhodná pro citlivou a alergickou pleť. Hojně se používá k léčbě ekzémů, lupénky a různých vyrážek. Je vhodná i pro problematickou pleť se sklonem k tvorbě akné. Obsažené látky pomáhají zmírňovat vznik vrásek a další projevy stárnutí pokožky. Kozí mléko účinně působí i na spálení od sluníčka, protože dokáže zklidnit popálení a podporuje regeneraci kůže. 

Kakao je kromě flavonoidů, které mají prospěšný antioxidační účinek, bohaté i na minerální látky, jako jsou hořčík, železo nebo draslík.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mastičky a mýdla
Katalogové č.: 6663579
Vloženo: 23.9.2015
Menu
--