Domů Prodané zboží prodejce Jaroslava Dovcova KABELKY a TAŠKY - autorská kniha

V dnešním přetechnizovaném světě je až trochu překvapivé, že tradice ručních prácí, k nimž patří pletení a háčkování, nejenže přežila, ale že jsou tyto techniky dokonce na vzestupu a těch, kteří se jim chtějí věnovat, stále přibývá.

V této knize najdete více než třicet originálních projektů, jež jak doufám, zaujmou pokročilé pletařky a ,,háčkovačky" i úplné začátečníky. Pro ně by mohly být mé modely motivací k tomu, aby vzali do rukou jehlice nebo háček a sami se pustili do díla. Začátečníkům je také určen poslední oddíl knihy, kde najdou krok za krokem popsaná základní očka a sloupky.
Mezi projekty naleznete pletené a háčkované modely vhodné k mnoha různým příležitostem - od robustnějších tašek přes prostorné kabely, společenské kabelky, síťovku až po maličkou portmonku, velkou právě tak na to, abyse do ní dala schovat rtěnka nebo kapesníček. U každého z projektů je přehledně uvedena velikost použitého háčku nebo jehlic, jakou přízi máte zvolit, i výčet ostatního potřebného materiálu a pomůcek. U mnoha z projektů využijete obě techniky - jak pletení, tak háčkování - v několika případech dozdobíte hotový výrobek výšivkou. Barevné provedení jednotlivých modelů pro vás nemusí být nijak svazující, mnou vybraná barevná řešení, některá i odvážná, vám mohou posloužit jako inspirace. Vy si mé návody můžete přizpůsobit vlastnímu vkusu a osobnosti,vždyť výsledek by měl dělat radost především vám samotným!

Doufám, že si z mé nabídky vyberete svou favoritku a užijete si nejen zábavu při samotné realizaci, ale i příjemné pocity.

Jaroslava Dovcová

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.3.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jaroslava Dovcova
Katalogové č.: 6149930
Vloženo: 18.3.2015
Menu
--