Domů Prodané zboží prodejce Inggrid Kabelka LILITH IV.

OPĚT SE TO STALO, byla to láska na první pohled!!! A o čem že to mluvím? O fantastické kolekci NEVERMORE COLLAGE od Mich.Millera, která mě inspirovala k mé kolekci NIGHTMARE.

Kabelka LILITH je zhotovena z výše zmíněné bavlněné tkaniny kolekce Mich. Millera  a pevné černé směsové tkaniny. Po celé ploše je podžehlená ronopastem (drží tvar), dno je zpevněné a je vypodšívkovaná. Má nastavitelný popruh ze stejného materiálu jako je kabelka pro variabilní nošení klasicky na rameno a nebo křížem přes prsa. Zapínání je na zip. Uvnitř je větší kapsa na zip a menší dělená kapsa.

Rozměry: šířka spodní 32cm - šířka horní 35cm - výška 34cm - hloubka 9cm, regulovatelný popruh 66/117cm (formát A4 se vejde)

Údržba - doporučuji praní do 40st.

Na fotografii pózuje spolu s kapsičkou přítelova lebka. Nebojte, žádný masakr se nekonal, pouze přítel byl tak laskav a zapůjčil mi svou oblíbenou dekoraci....

DALŠÍ VÝROBKY Z KOLEKCE NIGHTMARE NALEZNETE TADY.

-------------------------                                            

(Soutěž probíhá zde)

Hledaná indicie:

... Jedné podzimní noci spustím své přístroje a povede se mi tvora oživit. Jenže tvor po oživení vůbec nevypadá krásně, naopak působí jako stvůra, budí hrůzu a odpor. Utíkám do své ložnice a tam nakonec zcela vyčerpaný usnu ...

-------------------------         

Barvy:
Styl:
městský
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.2.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Inggrid
Katalogové č.: 4242298
Vloženo: 8.9.2013
Menu
--