Domů Prodané zboží prodejce Limi Jsme v tom s Vámi - hedvábné gumičky a čelenka Velká gumička

Tentokrát gumičky a čelenka v ukrajinských barvách, jejich nošením vyjádříte podporu a také přispějete, protože 30% jejich ceny (a i ze všech ostatních hedvábných výrobků) pošlu na účet sbírky SOS UKRAJINA organizace Člověk v tísni.

Těchto dvoubarevných hedvábných nebude zatím moc, pouze do vyprodání zásob. Nové zásoby mám objednané, ale dorazí nejdřív v půlce března. Na přání je ale můžu ušít bavlněné, kde bude samozřejmě i cena nižší.

Luxusní, elegantní gumičky, které drží, netahají vlasy a krásně ozdobí.

Látka - 100% Mulberry hedvábí, tzv. habutaj, 8mm, látka je lesklá, příjemná na dotek, klouzavá, ale ve vlasech skutečně drží, nesjíždí dolů.

Velikosti se vždy maličko liší, i když je vzor stále stejný (hedvábí je hodně "živá" látka a také jsou gumičky šité ručně).

Gumičky obtočíte 2-3x, záleží na objemu vlasů. Velká gumička - průměr cca 14cm, větší skinny - cca 8cm

Čelenka je šitá ze dvou pruhů 5,5cm širokých, uprostřed překřížených a proužku s gumičkou. Je vhodná na obvod hlavy cca 55-60cm.

Údržba - prát lze na 30% (ale nejlépe v ruce) a sušit volně.

V nabídce najdete i jiné barvičky a pokud zrovna není v nabídce barva, nebo velikost, která se Vám líbí, tak mi napište :-)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
hedvábí
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.3.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 13186812
Vloženo: 28.2.2022
Menu
--