Domů Prodané zboží prodejce magaela jemňoučký hřebínek "hra zvonků v šípkovém čaji"

Dílnička Magaely Vám milé zákaznice přináší novou kolekci luční-podzimních doplňků s názvem "hra zvonků v šípkovém čaji" v níž spojila krásu a něžnost lučních zvonků s vůní šípkového čaje.

Celá kolekce je velmi hravá a svěží, lučních letní i voňavě podzimní, vhodná do každého počasí, pro mladou ale i zralou dámu, do společnosti, nebo jen tak do práce, pro speciální příležitost, nebo jen tak pro radost, taková je "hra zvonků v šípkovém čaji "očima dílničky Magaely.

Kolekce je "bohužel" limitována nakolik nasbírání materiálu na její tvorbu si vyžádalo nemalé úsilí a čas a proto věřím, že o to větší radost udělá budoucím majitelkám ... které neodolají a nechají se také inspirovat jejím kouzlem.

Věnováno všem křehkým stvořením milujícím tematiku víl a jiných mystických stvoření.

Jako pátý kousek z kolekce "hra zvonků v šípkovém čaji" Vám představuji jemňoučký luční-podzimní hřebínek laděn v barvách světle růžová, fuchsiová, oranžovo-červená, bílá, tmavě modrá a zelená. Hřebínek v kombinaci s náušničkami, náramkem nebo prstýnkem vytvoří krásný setík, který příjemně oživí Váš outfit během sychravých podzimních dní.

Vyroben z textilních kytiček, konzervované trávy, ozdobných kočiček, mini plodů určených k aranžování a jiných drobností určených k aranžování.

Hřebínek má kovový základ.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5528636
Vloženo: 24.9.2014
Menu
--