Domů Prodané zboží prodejce Tayla +++ JARNÍ SOFTSHELLKY FRIC +++

FRIC černý/ zadeček tyrkysový.

Nabízím naprosto pohodlné nenáročné jarní softshellky ušité z bambusového jarního softu řešeny tak, aby byly hlavně jednoduché a praktické po všech stránkách. V pase jsou kaťata na vyšší náplet s gumou, jsou ozdobeny slušivými originálními kapsičkami, které dodávají kaťatům nápaditý design a navíc ještě s reflexními nažehlovačkami jako bezpečnostní prvky. Na každých kalhotech jsou celkem 4ks reflexních nažehlovaček.

Zadeček je šitý tak, aby nebyl stejné barvičky, ba naopak tento díl je z tyrkysového bambusového jarního softu, na konci nohavic jsou zakončeny již lepší pruženkou odolnější proti ošoupání, tato varianta se mi u malé dost dobře osvědčila stejně jako u tepláčků, že v případě že jsou kalhoty delší, tak se podkasají :-) a vydrží takto déle nositelné i ve více velikostech.

Je možné ušít i jinou velikost, jinou barevnkou kombinaci a samozřejmě je opatřit i jinými reflexními nažehlovačkami. Napište si do zprávy v případě jiné varianty.

Tyto na obrázku jsou o vel. 104/110- náplet je vysoký 8cm + délka kalhot od pasu dolů 53cm, od rozkroku 40cm a pas je v klidu 24cm, lze natáhnout díky nápletu. Náplet vždy černý, je takto praktičtější.

Barvy:
Velikost:
110 (5 let)
,
104 (4 roky)
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
chlapci
Materiál - textil:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tayla
Katalogové č.: 8525021
Vloženo: 11.5.2017
Menu
--