Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna ERDÉ INTIMNÍ MÝDLO 50g (Intimní mýdlo)

Mýdlo je velmi pěnivé , sametové a navozuje pocit čistoty a osvěžení.

Jogurt je dobrou první pomocí při vaginálním výtoku. Obsahuje laktobacily, které zabraňují rozšíření bakteriální nebo kvasinkové infekci. Med je přírodní antiseptikum. Bylinky a maceráty v něm obsažené , umocňují pomoc přírody uklidňovat ,hojit,  dezinfikovat ,tišit a posilovat vlastní obranyschopnost. Nimbový olej je silné přírodní antibiotikum a je velmi účinný při léčbě kožních nemocí a zánětů. Esenciální  oleje jsou vhodné pro intimní partie.

Mýdlo má velmi pozitivní ohlasy od zákazníků i při kožních problémech nohou .                             

Mýdlo neobsahuje žádné kozervanty, barviva,chemické látky.

  SLOŽENÍ:

OLIVOVÝ OLEJ - macerát z heřmánku - uklidňující a hojivý

KOKOSOVÝ OLEJ

Je ideální i pro suchou a citlivou pokožku.

PALMOVÝ OLEJ - macerát ze smrkového jehličí 

RICÍNOVÝ OLEJ- hydratační účinky

NEEM (NIMBOVÝ)OLEJ -

 Olej NEEM je známý z ajurvédské medicíně jako ,,TEN, KDO LÉČÍ VŠECHNY NEMOCI,, je uznávaný pro své silné antiseptické vlastnosti. Zmírňuje svědění a bolest, pomáhá při zánětech.

- obsahuje speciální složky, jako nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají jedinečné účinky na pokožku
- má vysoký obsah mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku (kyselina olejová 52,8%, stearová 21,4%, palmitová 2,6%, linoleová 2,1% a různé nižší mastné kyseliny)
- obsahuje vitamin E a esenciální aminokyseliny
- má antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti
- má zkrášlující účinky
- napomáhá hojení ran a vytváření kolagenových vláken
- originál nimbový olej má oříškovo - česnekovou vůni

-přírodní antibiotikum, velmi účinný při léčbě kožních problémů,  zmírňuje svědění a bolest

- pomáhá při zánětech a je účinný při léčbě lupénky, ekzémů a kožních problémů

-zvyšuje obranyschopnost pokožky a sliznice

MERUŇKOVÝ OLEJ

  1. pěsticí pleťový a masážní olej, vhodný pro všechny typy pokožky. Hodí se k péči o jemnou, velmi citlivou pleť , je tím nejlepším pro dětskou pokožku, ..       

      2.  Je rychle vstřebáván pokožkou, vyživuje ji a zvláčňuje. Obsahuje provitamin A a významné procento kyseliny  linolové (25-30%). Má lehkou strukturu a je vhodný pro velmi suchou a citlivou pleť.

 RÝŽOVÝ OLEJ -  

 má zvláčňující vlastnosti, snadno se vstřebává, vhodná pro děti, pro citlivou pokožku, předchází akné, pupínkům, ekzémům, obsahuje vitamín E ,je účinější než lanolín.

BAMBUCKÉ MÁSLO

bohaté na vitamíny, hydratuje, vyživuje, regeneruje, protizánětlivé, chrání pleť před sluncem, má změkčující efekt, zabraňuje ztrátě vody, je vhodné na citlivou, podrážděnou pleť, vhodné pro děti,na lupénku a požkozenou kůži.

 OLEJ Z HROZNOVÝCH JADÉREK

 - zlepšuje tvorbu kolagenu a elastinu,obsahuje proteiny,má zjemňující vlastnosti,působí proti volným radikálům.

MANDLOVÝ OLEJ

- je zejména bohatý na vitamíny, minerály a nenasycené masné kyseliny, vhodný prokaždý typ pleti, zejména na stárnoucí a suchou kůži se sklony k odlupování, svědění a praskání, nevyvolává alergické reakce, zklidňuje pokožku, dodává přirozenou hebkost a vláčnost, tlumí projevy lupénky, akné, ekzémy různého původu, aktivně proniká do podkoží, hydratuje a regeneruje, léčí spáleniny po opalování, zkliňuje dětskou pokožku.

JOGURT

 má ukliňující schopnosti a potlačuje svědění, vhodný na kvasinkovou infekci

ME

  vyživuje, hydratuje, antibakteriální, tonizující vlastnosti, působí jako dezinfekční prostředek ,antioxidant, regeneruje suchou a povadlou kůži, podporuje hojení a léčbu akné, ideální pro citlivou pokožku.

MED - je jednou z nejsilnějších přírodních hydratačních látek, obsahuje inhibin, který působí proti růstu baktérií a činí z medu významné antiseptikum, používá se ke zklidnění popálenin a odřenin, obsahuje minerály, vitamíny B, C, D, E, a flavonoidy, které nás chrání před volnými radikály, změkčuje a vyhlazuje drsnou a popraskanou  pokožku, vyhladí vrásky a zpevní pleť, med je přírodní lék, výborný pomocník proti akné.  

ÉTERICKÉ OLEJE:

TEA TEE

BERGAMOT

 ŠALVĚJ 

LEVANDULE lékařská 

PALMAROSA - vhodná na cystitidu,účinná proti zápachu,antibakteriální,antifungicidní 

sušené bylinky: -jemně mleté

jitrocel -  protizánětlivé a antiseptické účinky

šalvěj - stahující a dezinfekční schopnosti, přírodní antibiotikum

heřmánek - uklidňuje a hojí

mateřídouška - léčí zánětlivé procesy 

sléz maurský - detoxikační a antiseptické účinky

 

 Hmotnost: 100 g +-3g

MÝDLA, PLEŤOVÉ A TĚLOVÉ MÁSLA , BALZÁMY A BOMBIČKY DO KOUPELE JSOU SCHVÁLENY podle zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a Nařízení Evropského parlamentu a Rady č.1223/2009 o kosmetických přípravcích:

  STÁTNÍM ZDRAVOTNÍM ÚSTAVEM V PRAZE - centrum toxikologie a zdravotní bezpečnosti. Dále STÁTNÍM ZDRAVOTNÍM ÚSTAVEM -Národní referenční centrum pro kosmetiku.

 

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mýdlárna ERDÉ
Katalogové č.: 7460902
Vloženo: 12.7.2013
Menu
--