Domů Prodané zboží prodejce Dílna Končiny Hnědý opasek secesní

Kožený opasek z kvalitní hovězí kůže, ruční práce!

Pro dámy i pány.

délka 110cm , šířka 3 cm

Gustav_Klimt_049imageimage

Secesní žena je femme fatale, žena osudová, stylizovaná žena-květina, lilie, která vábila svou exkluzivností a vznešeností zjevu, tvarem, který hověl tendenci k lineárnímu znaku, i erotickou příchutí. Pohledy žen zobrazených v dílech secese byly přímé a snad i vyzývavě dekadentní, nijak nepodléhaly iluzi cudnosti nebo prostoty. Byly si vědomé své nezávislé osobnosti i ženské síly a vášně.
                        
                   
Secesní ženy se bouří, odkládají korzety a věnují se sportu, studují univerzity, v dámském šatníku se začínají objevovat kalhoty a jiné pohodlné módní doplňky. Ženský portrét plný sexuality a vášně byl také v secesi poprvé použit k reklamním účelům v plakátech Alfonse Muchy i dalších umělců a designérů. Secesní ženy z plakátů prodávaly cigarety, luxusní likéry, kávu, spodní prádlo, ale i jízdní kola či žehličky. 
                           
                           image
image

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubové soutěže MaŘeNa na téma "Člověk a jeho životní styl v období secese" a reprezentuje klub MaŘeNa má ráda DŘEVO, PŘÍRODNINY a KŮŽI. Další výrobky tohoto klubu si můžete prohlédnout zde.

Hlasovat budete moci od 5.7. - 9.7. v Semifinálovém blogu(živý odkaz bude doplněn ve chvíli zveřejnění soutěže).

Klimt -Aditya Ikranegara

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál - textil:
kůže
prodejní cena
499 Kč
Prodáno 17.9.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dílna Končiny
Katalogové č.: 5266551
Vloženo: 27.6.2014
Menu
--