Domů Prodané zboží prodejce Bohda Hmyzí fosílie.

image image

Keramický komponenty s otiskem travin, trav, stébel a různých okvětí.

Mám ráda luční rostliny, plané kvítí z okolí cest, kvetoucí i nekvetoucí. Jejich jednoduchost a vlastně nenápadnost je dokonalá. Letos jsem si našla i názvy všech zúčastněných - otisknutých rostlin.

Tady jsou: kokoška pastuší tobolka, přeslička, ječmen myší, pšenice, jílek, kavyl vláskovitý, levandule, bedrník, řebíček, jitrocel, šalvěj, vlčí mák, kostřava, čekanka, lipnice, ovsík, pýr, sveřep, huseníček, pastyňák, kapustka, jestřábník, a rostliny ne-travní ... vinná réva, přísavník, černý bez a túje.

Všechno to přírodou vytvořené bylo sesbíráno s největší péči. Dá se říct, že se jedné o výběr z bobulí.

Skoro každý výrobek má svůj příběh.

Jak vznikaly fosílie najdete v tomto blogu.

Dekorace je na okrajích opatřena dírkami, aby ji bylo možno upevnit pomocí silonu, silikonu nebo drátku. Je dekorována nelesknoucím se burelem.

Při nošení travních úlovků jsem domů občas nechtěně přinesla i nějakého prťavého živočicha. Na počest všech těchto broučků a mravenečků, které jsem přenesla jinam, a tím je odtrhla od jejich milujících mravenčích rodin, jsem vyrobila fosílii broučka. Vznikl jako hold havěti, která byla při mých lovech beze zbraní nějakým způsobem poškozena.

Možná se Vám tato malá broučková fosilie bude hodit jako doplněk mezi travní fosilie, protože k sobě prostě patří.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Rozměry jsou 44 x 28 mm.

Cena je za jeden kus.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Navštivte, prosím, i můj profil - často jsou na něm informace, které aktuálně doplňují informace o jednotlivých výrobcích.

Ceny poštovného a balného naleznete v tomto blogu.

Veškeré výrobky u prodejce Bohda jsou výhradně dekorativní. Žádný výrobek není určen jako hračka pro děti, žádný výrobek není určen pro styk s potravinami, s nápoji, s kosmetikou nebo s léčivy.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.2.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bohda
Katalogové č.: 8895619
Vloženo: 5.10.2017
Menu
--