Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon *Gold Milk* - Tuhý Šampon

Ručně vyráběný tuhý šampon GOLD MILK pro normální a suché vlasy.

Unikátní šampon posiluje vlasy, chrání je před škodlivými vlivy prostředí. Přirozeně hydratuje, regeneruje a vyživuje vlasy

Tuhý šampon (není to to samé, co šamponové mýdlo) získává stále větší popularitu v porovnání s ostatními prostředky pro mytí vlasů. Oproti běžným tekutým šamponům, má tento druh spoustu výhod - sestává z přírodních ingrediencí, neobsahuje konzervanty, nevyžaduje balení, nerozlije se při přepravě, zabírá málo místa a je velmi ekonomický.

Tento šampon má velmi krásný mluvící název - ,,Zlaté mléko". Je opravdu zlatý, nejen díky své barvě, ale kvůli těm blahodárným účinkům, díky kterým se stává zlatem pro vlasy.

Tuhý šampon pro vlasy normální se sklony k suchosti. Je vyroben z jemných povrchově aktivních látek rostlinného původu, neobsahuje SLS, SLES ani konzervanty.

Více o tuhém šamponu můžete přečíst v mém blogu: https://www.fler.cz/blog/nova-rada-samponu-tuhe-sampony-33314

Tuhý šampon je připraven na bázi hydrolátu Neroli a pupalkového oleje, váječného žloutku, D-pantenolu, kokosového mléka a zlaté kurkumy. Obsahuje také výtažky CO2 z měsíčku lékařského a ze semen pupalky dvouleté. Navíc má pomerančový EO LZS, který dodává životní sílu suchým a matným vlasům. Díky bohatému složení šampon okamžitě vyživuje a hydratuje vlasové vlákno a kořínky. Má vynikající regenerační účinky, posiluje strukturu vlasů, dodává vlasům pružnost a hebkost.

V ayurvédské medicíně se kurkuma od pradávna používala v péči o vlasy, jelikož posiluje vlasové kořínky, obnovuje strukturu vlasů, dodává jim lesk, nazlátlý odstín a zdravý vzhled. Kurkuma je přírodní antibiotikum, a hravě si poradí s podrážděnou vlasovou pokožkou, zahojí vřídky a poranění, zbavuje lupů.

Kokosové mléko skvěle vyživuje vlasy, což je obzvlášť důležité pro suché, oslabené a lámavé vlasy s roztřepěnými konečky. Také báječně regeneruje vlasy po zásahu mořské brízy, slané vody a slunečního záření. Kromě toho, je známé pro své hydratační vlastnosti - díky němu vlasy, namáhané žehlením a barvením, znovu získávají lesk, hebkost a pružnost.
Hydrolát Neroli posiluje vlasy a zvýšuje jejich pružnost.

Pomerančový EO LZS je nejvíce vhodný pro suché a normální vlasy, též účinně bojuje s lupy.

Pečující pupalkový olej má vynikající účinky: oboha?uje a vyživuje, ale zároveň zvláčňuje a hydratuje vlasovou pokožku, vlasy díky němu jsou nádherné...

A v neposlední řadě musím zmínit váječný žloutek. Jsou to opravdové hody pro unavené vlasy. Žloutek dodává vlasům pružnost a lesk, obsahuje vitamíny ?, ?, D, lecitín a cholesterol; bílek obsahuje vitamín B2, minerální soli a aminokyseliny, chránící vlasy před poškozením. Jednoduše řečeno, žloutek je pramenem života, a je to úspěšně využívané v péči o vlasy.

Šampon nedráždí pokožku hlavy, jemně a efektivně čistí vlasy, reguluje produkci mazu, odstraňuje lupy, posiluje vlasové folikuly a stimuluje růst vlasů.

Skvělé se pění, dobře promývá vlasy a lehce se vyplachuje.
Vlasy si na něj nemusí zvykat.
Ekologický a biologicky rozložitelný.

Ingredience:

Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Oenothera Biennis Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Cocos Nucifera Milk Powder, Curcuma Longa Root Powder, Egg Yolk Powder, Simmondsia Chinensis, Calendula Officinalis, Oenothera Biennis Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke koncům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme 2-3 minuty působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání přírodním ingrediencím, a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Hmotnost: 85 g.

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6131115
Vloženo: 12.3.2015
Menu
--