Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Gaya...(baryt x vanadinit extra)

Autorský cínový šperk s krásným barytem s krystalky vanadinitu ...

Barva kamene je bílá a šedá, na kameni - barytu jsou drobné, ohnivě oranžové krystalky vanadinitu, které na umělém i slunečním světle doslova září a krásně odrážejí světlo. Jde o skutečně krásný, surový kámen, je však křehký, proto doporučuji opatrné zacházení (omezit nárazy a pády na zem). Je usazen v cínu bez použití olepovací pásky, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Velikost kamene je 4,1 x 3,8 x 2cm, celková velikost šperku je 6,2 x 3,2 x 2cm. Zavěšeno na černé kůži, délka 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 28 gramů.

šperk je originál.

Baryt je výborný kámen pro meditaci, uchovává v sobě vzpomínky a tajemství. Zkoumá minulé životy a odhaluje smysl této inkarnace. Tlumí stesk po domově, usnadňuje rozhodování, učí taktnímu jednání a přebírání odpovědnosti. Pomáhá duchovnímu i osobnímu růstu. Podporuje kreativitu výborný pro umělce. Pomáhá při komunikaci a naslouchání. Uvádí do rovnováhy pravou a levou mozkovou hemisféru.

Vanadinit je silně uzemňující kámen, pomáhá cítit se příjemně ve fyzickém těle. Pomáhá nám také omezit plýtvání energií a  udržet ji. Má užitečnou schopnost omezovat přílišné utrácení. Přitahuje svému majiteli peníze. Výborný kámen pro meditace. který dokáže ztlumit váš vnitřní dialog a odbourat všechny přebytečné myšlenky. Pomáhá při mentálních vizích.Napomáhá definovat stanovené cíle a dosahovat jich.



 


 


 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11084936
Vloženo: 1.12.2019
Menu
--